Αρχική Νέα Η Νέα Σμύρνη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Overoll
Η Νέα Σμύρνη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Overoll

Η Νέα Σμύρνη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Overoll

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Αυτή την Κυριακή, 12/11, η Νέα Σμύρνη ετοιμάζεται να υποδεχθεί το Overoll, με ακόμη περισσότερο κόσμο να μυείται στη μαγεία του αυθεντικού croissant. Το νέο κατάστημα βρίσκεται στην οδό Ομήρου 40, στην περιοχή της Νέας Σμύρνης. Το Overoll Croissanterie είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους Νεοσμυρνιώτες και να τους προσφέρει τα αγαπημένα τους γλυκά, τα αλμυρά κρουασάν αλλά και τον μοναδικό καφέ του. Γιατί, όπως λέει και το μότο του Overoll, #whereveryougoweroll!

Πάντως, δεν είναι μόνο η Νέα Σμύρνη που σύντομα θα υποδεχθεί το δικό της Overoll. Η Κύπρος επίσης ετοιμάζεται για το αγαπημένο croissanterie, καθώς μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να ανοίξει νέο κατάστημα και στη Λευκωσία, αυξάνοντας τα 5 υπάρχοντα καταστήματα του δικτύου Overoll.

Το croissant στα καλύτερά του

Το Overoll είναι η πρώτη και κορυφαία αυθεντική croissanterie στην Ελλάδα, που επαναφέρει τη μαγεία του γαλλικού croissant στη σύγχρονη εκδοχή του. Το πρωτοποριακό concept εστιάζει στη δημιουργία ολόφρεσκων, ποιοτικών croissants και έχει κατακλύσει την Αθήνα –και όχι μόνο– με τα μοναδικά αρώματα και τις ολόφρεσκες δημιουργίες του. Το Overoll Croissanterie συστήθηκε στο αθηναϊκό κοινό το Νοέμβριο του 2020, με το πρώτο εταιρικό κατάστημα στην οδό Πραξιτέλους, σημειώνοντας ουρές από ευχαριστημένους πελάτες που μοιράζονταν στα social media την αγάπη τους για το αυθεντικό croissant.

Overoll Croissanterie κρουασάν

Επιχειρηματική πρόταση με αποδεδειγμένη επιτυχία

Από την έναρξη λειτουργίας του, το Overoll Croissanterie έγινε το talk of the town και καθιερώθηκε ως το νέο viral στέκι της Αθήνας. Η μοναδική εμφάνιση των προϊόντων, ο εντυπωσιακός σχεδιασμός, η μοντέρνα συσκευασία και ο ινσταγκραμικός χώρος, εμπνέουν το κοινό του Overoll να μοιραστεί την εμπειρία του στα social media και να επιστρέφει ξανά και ξανά για να δοκιμάσει τις νέες viral δημιουργίες.

Το σύστημα franchise Overoll Croissanterie αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για επιχειρηματίες που θέλουν να εδραιωθούν στον κλάδο της εστίασης με ένα αποδεδειγμένο και επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, που προσφέρει:

• Ισχυρή μέση απόδειξη που ξεπερνά τα 10€.
• Ανανέωση προϊόντων με βάση ετήσιο calendar και εισαγωγή νέων κατηγοριών, εξασφαλίζοντας την ενίσχυση και τη διάρκεια των πωλήσεων (Valentine’s Day, office pack, breakfast box κ.α.).
• Δομή υψηλής παραγωγικότητας και ελεγχόμενων εξόδων. Διαμορφώνει συνθήκες ευκολίας στην εύρεση και διατήρηση προσωπικού, καθώς δεν απαιτείται εξειδίκευση.
• Κεντρικό σύστημα παραγωγής και συνεχούς τροφοδοσίας, εκπαιδευτικό κέντρο, απλό ελεγχόμενο λειτουργικό μοντέλο σε μία βάρδια.
• Διαχρονικότητα και κερδοφορία με ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, σιγουριά και ευκολία διαχείρισης.
• Διαχρονικές αποδόσεις, ισορροπία προσωπικής και επαγγελματικής ζωής για τον franchisee, διασφαλίζοντας προσωπική και οικογενειακή ευημερία.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


Overoll Croissanterie

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ