Αρχική Νέα Η Mailo’s απόλαυση σύντομα καταφθάνει και στη Νέα Σμύρνη

Η Mailo’s απόλαυση σύντομα καταφθάνει και στη Νέα Σμύρνη

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Μετά την επιτυχία των καταστημάτων franchise στο Περιστέρι και το Χαλάνδρι, ήρθε και η σειρά της Νέας Σμύρνης να βιώσει τη Mailo’s εμπειρία!

mailos franchise nea smirniΤο νέο κατάστημα, το οποίο δημιουργήθηκε με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO., βρίσκεται υπό κατασκευή και σύντομα, θα ακολουθήσουν και άλλα ανοίγματα σε Γλυφάδα, Πειραιά και Μαρούσι. Μάλιστα, η επιτυχία του Mailo’s The Pasta Project έχει ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα! Τον Ιούνιο, «ταξίδεψε» και στο Mall of Engomi, στην Κύπρο, όπου συνεχίζεται δυναμικά η ανάπτυξή του, ενώ μέσα στους επόμενους μήνες αναμένεται νέο Mailo’s και στο Mall of Cyprus.

Το ενδιαφέρον για το Mailo’s, έντονο και οι διαθέσιμες περιοχές υψηλής δυναμικής, περιορισμένες. Ρίχνοντας μια ματιά στην επιτυχημένη πορεία που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής το Mailo’s, αναγνωρίζουμε αμέσως τους λόγους της επιτυχίας των καταστημάτων του, η οποία τα ακολουθεί σε όποια περιοχή κι αν ανοίξουν! Γιατί το Μailo’s αποτελεί μια διαχρονική και πάντα επίκαιρη επιχείρηση, όπως η αγάπη μας για τα ζυμαρικά!

mailos cyprus franchise pasta

Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, χωρίς κρυφά κόστη. Παρουσιάζει το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχει ένα street food spot, ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας:

  • Χαμηλό food cost
  • Ευελιξία
  • Καλύπτει πολλαπλές ζώνες και πολλαπλά κοινά
  • Εύκολη λειτουργία
  • Μικρή απαίτηση σε αριθμό υπαλλήλων, που όμως μπορούν να καλύπτουν υψηλό όγκο παραγγελιών
  • Διεισδύει σε μια αγορά με διαχρονική ζήτηση που μεγαλώνει διαρκώς

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise Mailo’s The Pasta Project, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ