Αρχική Νέα Η Καλαμάτα υποδέχεται το Mailo’s με ενθουσιασμό
Η Καλαμάτα υποδέχεται το Mailo’s με ενθουσιασμό

Η Καλαμάτα υποδέχεται το Mailo’s με ενθουσιασμό

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το αγαπημένο σε όλους δίκτυο street pasta συνεχίζει να μεγαλώνει την οικογένειά του, με την Καλαμάτα να υποδέχεται το νέο κατάστημα Mailo’s με ενθουσιασμό. Το κατάστημα της Καλαμάτας βρίσκεται στην Πλατεία 23ης Μαρτίου 32 και άνοιξε τις πόρτες του για τους pasta lovers στις 8/11, με την υποδοχή του κόσμου να υπερβαίνει κάθε προσδοκία. Ούτε η franchisee του νέου καταστήματος, Αγγελική Αγγελή, δεν περίμενε τόσο μεγάλη και θερμή ανταπόκριση από τον κόσμο την πρώτη μέρα λειτουργίας του Mailo’s στην πόλη της Καλαμάτας. «Όλα ήταν τέλεια! Ο κόσμος ήταν πάρα πολύς, οι παραγγελίες δεν σταματούσαν και όλα πήγαν εξαιρετικά. Δεν έγιναν λάθη, η ομάδα είναι φοβερή και είμαστε όλοι πολύ ευχαριστημένοι. Ευελπιστώ για τα καλύτερα!», αναφέρει χαρακτηριστικά η κ. Αγγελή. Δεν είναι όμως μόνο η Καλαμάτα που «αγκάλιασε» το Mailo’s με μεγάλο ενθουσιασμό. Στοχεύοντας στρατηγικά σε διαφορετικές αγορές με διαχρονική δυναμική, το Mailo’s The Pasta Project επιτυγχάνει τη διατήρηση της ποιότητας του δικτύου, εξασφαλίζοντας παράλληλα μεγάλο ποσοστό ικανοποίησης των franchisees.

mailo's pasta kalamata

Μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise

Με τη συμβολή της THE FRANCHISE CO., το σύστημα franchise Mailo’s The Pasta Project έχει γνωρίσει μεγάλη αναγνωρισιμότητα σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς παρουσιάζει μια ελκυστική πρόταση franchise που έχει αναδειχθεί ως το ιδανικό μοντέλο για ένα street food spot, προσφέροντας άμεση κερδοφορία. Το Mailo’s The Pasta Project ανταποκρίνεται κατάλληλα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των σημερινών και αυριανών καταναλωτών, αλλά και franchisees. Προσφέροντας ένα προσεκτικά σχεδιασμένο μενού και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, το Mailo’s έχει καθιερωθεί ως ο ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις των ζυμαρικών. Η καινοτόμος και προνοητική προσέγγιση στο branding, ο σχεδιασμός και η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας έχουν δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη πρόταση franchise που εγγυάται επιτυχία στην ανταγωνιστική αγορά του σήμερα.

Γιατί Mailo’s;

Η πρόταση franchise του Mailo’s αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα. Πιο συγκεκριμένα:

  • Προσφέρει παραδοσιακές συνταγές με ένα δημιουργικό twist, παντρεύοντάς τες με τη street food φιλοσοφία και δίνοντας μια ξεχωριστή εναλλακτική για ένα γρήγορο και ποιοτικό γεύμα στο χέρι.
  • Περιλαμβάνει πολλαπλές πηγές εσόδων και πολλαπλές χρήσεις για διαφορετικά κοινά.
  • Επιτυγχάνει επαναληψιμότητα των πελατών και υψηλή μέση απόδειξη.
  • Παρέχει διαρκή υποστήριξη στους νέους franchisees.
  • Καταφέρνει ταχεία επίτευξη break even και απόσβεση της επένδυσης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


MAILO’S THE PASTA PROJECT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ