Αρχική Νέα Η Häagen-Dazs μας παρουσιάζει το νέο, καλοκαιρινό και άκρως απολαυστικό menu της

Η Häagen-Dazs μας παρουσιάζει το νέο, καλοκαιρινό και άκρως απολαυστικό menu της

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το δίκτυο franchise Ηäagen-Dazs δημιουργεί νέες τάσεις, παρουσιάζοντας ξεχωριστές γεύσεις και δημιουργίες παγωτού, με στόχο να προσφέρει στους καταναλωτές μοναδικές στιγμές απόλαυσης!

haagen dazs franchise Sorbet Iced Teas

Φέτος, λοιπόν, καινοτομεί με το “LOVE THE MIX” menu για αυτό το πολυαναμενόμενο καλοκαίρι, προσφέροντας ανατρεπτικές γεύσεις που μας ταξιδεύουν! Το νέο μενού της Häagen-Dazs εστιάζει σε 2 limited edition τροπικές γεύσεις: Lime Mojito Sorbet και παγωτό Piña Colada που μπορείτε να ανακαλύψετε, απολαμβάνοντας μοναδικά ροφήματα και δημιουργίες, όπως:

– Mango Lime Mojito

– Mai Tai Sorbet

– Piña Colada Milkshake

– Pineapple Mango Paradise

haagen dazs franchise Summer 2021 Alcoholic Drinks

Η ομάδα της Häagen-Dazs δημιουργεί τις δικές της τάσεις… και τα δικά της πρότυπα ποιότητας. Η αφοσίωση του Ιδρυτή της, Reuben Mattus, στα υψηλότερα standards, άλλαξαν τον τρόπο που σκέφτονται οι άνθρωποι για το παγωτό. Έτσι, ξεκίνησαν και με αυτόν τον γνώμονα συνεχίζουν, επιλέγοντας τα καλύτερα συστατικά για την απόλυτη γεύση. Γιατί ο καθένας αξίζει την απόλαυση μίας κουταλιάς γεμάτης ευχαρίστηση!

haagen dazs franchise katastima pagotou

Franchising με Häagen-Dazs

Εκτός από ένα μοναδικό, επώνυμο και επικερδές προϊόν, οι franchisees του δικτύου επωφελούνται και από τους εξαιρετικούς όρους συνεργασίας με την αλυσίδα, καθώς δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση μέσω royalties και marketing fees.

Ταυτόχρονα, οι franchisees επωφελούνται από τη σημαντική τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί λόγω της λειτουργίας των 900 καταστημάτων διεθνώς, ενώ απολαμβάνουν τη συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση από εξειδικευμένους συνεργάτες, ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματός τους.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise της Häagen-Dazs, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ