Αρχική Νέα Η επιτυχία του Μailo’s επαναλαμβάνεται όπου και αν ανοίξει!

Η επιτυχία του Μailo’s επαναλαμβάνεται όπου και αν ανοίξει!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Το γνωρίσαμε στο Κολωνάκι, το 2019 και το λατρέψαμε! To Mailo’s – The Pasta Project είναι το πρώτο concept που εισήγαγε τη fresh pasta στη street food κουλτούρα και η επιτυχία του επαναλαμβάνεται σε κάθε νέο άνοιγμα. Πρόσφατα, ο Mailo «κατέφθασε» και στο Περιστέρι «πλημμυρίζοντας» την οδό Βεάκη με pasta lovers κάθε ηλικίας! Επόμενοι σταθμοί, το Χαλάνδρι, η Νέα Σμύρνη, η Γλυφάδα αλλά και η Κύπρος με τη δημιουργία 2 νέων καταστημάτων franchise στη Λευκωσία, με τη συμβολή της εξειδικευμένης εταιρείας συμβούλων THE FRANCHISE CO.

Ερχόμενος στη δυναμική οικογένειά του Mailo’s – The Pasta Project, ο  franchisee πετυχαίνει ταχεία διείσδυση στην αγορά, επωφελούμενος από το brand awareness με χιλιάδες πιστούς followers που τον ακολουθούν σε όποια περιοχή και αν ανοίξει τη δική του επιχείρηση.

mailos the pasta project peristeri pasta lovers

Επιπλέον, η πρόταση franchise του Mailo αποτελεί μια αποδοτική και κερδοφόρα επιχειρηματική κίνηση που εξασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα, χωρίς κρυφά κόστη. Παρουσιάζει το ιδανικό μοντέλο που πρέπει να έχει ένα street food spot, ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της αυριανής ημέρας:

  • Χαμηλό food cost
  • Ευελιξία
  • Καλύπτει πολλαπλές ζώνες και πολλαπλά κοινά
  • Εύκολη λειτουργία
  • Μικρή απαίτηση σε αριθμό υπαλλήλων, που όμως μπορούν να καλύπτουν υψηλό όγκο παραγγελιών
  • Διεισδύει σε μια αγορά με διαχρονική ζήτηση που μεγαλώνει διαρκώς

mailos the pasta project proionta franchise1

Συνεπώς, αποκτώντας το δικό του Mailo’s – The Pasta Project, ο συνεργάτης δημιουργεί κάτι απόλυτα καινοτόμο στον χώρο του street food. Πετυχαίνει τον συνδυασμό εκείνων των πραγμάτων (concept, σύστημα franchise, διαδικασίες και λειτουργίες) που εκτοξεύουν την αποδοτικότητα της επιχείρησής του!

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Mailo’s – The Pasta Project, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ