Αρχική Νέα Η Domino’s Pizza προσγειώθηκε στο Ναύπλιο
Η Domino’s Pizza προσγειώθηκε στο Ναύπλιο

Η Domino’s Pizza προσγειώθηκε στο Ναύπλιο

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Domino’s Pizza συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της στην Ελλάδα. Το νέο κατάστημα άνοιξε στο Ναύπλιο, στην οδό Άργους 51, έτοιμο να προσφέρει τις μοναδικές του γεύσεις στο κοινό του Ναυπλίου.

Η Domino’s Pizza προσφέρει ένα από τα πιο ελκυστικά μοντέλα franchise, παρέχοντας όλα τα εφόδια στον νέο franchisee για να ανοίξει τη δική του επιχείρηση. Η γρήγορη απόσβεση της επένδυσης, η επιχειρηματική ισχύς και η ανάπτυξη είναι το κλειδί για την προσέλκυση νέων franchisees και η Domino’s Pizza είναι ένα brand που ανταποκρίνεται σε αυτές τις προσδοκίες.

Σήμερα, η Domino’s συμπληρώνει τα 25 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα με περισσότερα από 40 καταστήματα, στα οποία προστίθενται διαρκώς νέα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στις υπόλοιπες πόλεις της χώρας. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές ακόμη ευκαιρίες και μέρη διαθέσιμα μέχρι να καλυφθεί η δυναμική της αγοράς.

H Domino’s, η πρώτη εταιρεία στον κόσμο στο delivery πίτσας, έχει θέσει ως στόχο το καλύτερο αποτέλεσμα σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς της. Για τον λόγο αυτόν, από τη πρώτη στιγμή, δίνει έμφαση στην κορυφαία ποιότητα και εικόνα για το προϊόν, τα υψηλότατα standards στην εξυπηρέτηση και την καλύτερη δυνατή τιμή για τους πελάτες που την εμπιστεύονται.

Επιλέγοντας και χρησιμοποιώντας ποιοτικές πρώτες ύλες, εξασφαλίζει στον πελάτη το καλύτερο προϊόν. Η συνεχής εκπαίδευση και η διατήρηση του επαγγελματισμού σε όλα τα επίπεδα εξυπηρέτησης του πελάτη και φυσικά η συνεχής επένδυση στην τεχνολογία και την τεχνογνωσία, είναι αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της.

domino's pizza (4)

Παράλληλα, τα συστήματα παρακολούθησης της διαδικασίας παραγωγής και διανομής των προϊόντων, επιτρέπουν στην ελαχιστοποίηση των λαθών και στην μείωση του κόστους παραγωγής, αντισταθμίζοντας το αυξημένο κόστος των ποιοτικότερων πρώτων υλών.

Το άνοιγμα ενός καταστήματος franchise Domino’s είναι μία ασφαλής επιλογή, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης της τάξεως του 4%. Μέσα σε λιγότερο από 3 χρόνια, ο franchisee πραγματοποιεί την απόσβεση της επένδυσης και αποκτά το δικό σου κατάστημα Domino’s 100 τ.μ., με περίπου 165.000€. O franchisee χρειάζεται τουλάχιστον 50.000€ free cash flow, ώστε να είναι σε θέση να επενδύσει σε μια αλυσίδα εστιατορίου, όπως η Domino’s Pizza.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


DOMINO’S PIZZA

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ