Αρχική Νέα Η Coffee Island στηρίζει το έργο του συλλόγου «Άλμα Ζωής»
Η Coffee Island στηρίζει το έργο του συλλόγου «Άλμα Ζωής»

Η Coffee Island στηρίζει το έργο του συλλόγου «Άλμα Ζωής»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Coffee Island αυτόν τον Μάρτιο γιορτάζει τις Απόκριες, «ντύνεται» στα ροζ και  στέκεται δίπλα στη Γυναίκα. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, Παρασκευή 8 Μαρτίου, μέσω του προγράμματος επιβράβευσης Tap Me και παρέα με τους καταναλωτές της, διαδίδει το μήνυμα της ενδυνάμωσης και της ζωής. Υποστηρίζει έμπρακτα το έργο του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» προσφέροντας μέρος των εσόδων της για την ενίσχυση των δράσεων του. Πιο συγκεκριμένα, συνεισφέρει στο Podcast «Πες ΜαΣτο», ένα πρόγραμμα ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού και τις μεθόδους πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, την ενδυνάμωση των ασθενών και των οικογενειών τους, καθώς και στην απομυθοποίηση της νόσου μέσα από αληθινές ιστορίες δύναμης και ελπίδας.

Η Coffee Island, μένοντας πιστή στη δέσμευσή της να προάγει την κοινωνική ευημερία και να δημιουργεί ευκαιρίες βελτίωσης της ποιότητας ζωής του κοινωνικού συνόλου, από τις 4 έως τις 18 Μαρτίου καλεί τους καταναλωτές της να ενισχύσουν το κοινωνικό της έργο, κάνοντας μια πολύ απλή και εύκολη κίνηση! Μέσω της εφαρμογής Μy Coffee Island, ο καταναλωτής μπορεί, κάθε φορά που επισκέπτεται ένα κατάστημα της εταιρείας, να κάνει tap στο Tap Μe point και να κερδίσει πόντους επιβράβευσης. Συγχρόνως, όμως συμμετέχει στις προσπάθειες στήριξης φορέων και δομών κοινωνικής συνοχής. ΚΑΝΕΙΣ TAP, ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ!

Ταυτόχρονα, την ίδια περίοδο, η Coffee Island προσκαλεί τους καταναλωτές της να γιορτάσουν το καρναβάλι μέσα από έναν απίθανο ψηφιακό Τροχό της Τύχης που χαρίζει δώρα στη στιγμή. Με κάθε ηλεκτρονική παραγγελία ή tap στο φυσικό κατάστημα, οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο ψηφιακό παιχνίδι και να κερδίσουν καθημερινά όμορφα, πολύχρωμα, confetti δώρα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


COFFEE ISLAND

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ