Αρχική Νέα Η Coffee Island φέρνει τη νέα εποχή στην απόλαυση του speciality coffee
Η Coffee Island φέρνει τη νέα εποχή στην απόλαυση του speciality coffee

Η Coffee Island φέρνει τη νέα εποχή στην απόλαυση του speciality coffee

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H Coffee Island φέρνει νέα εποχή στην απόλαυση του speciality coffee και μας ταξιδεύει απ’ άκρη σε άκρη του κόσμου με λίγες μόνο γουλιές!

Οικοδομώντας τις συνεργασίες της πάνω στον άξονα του Direct Trade -τη δημιουργία αμοιβαίων και μόνιμα επωφελών σχέσεων με τους παραγωγούς στις καλύτερες φάρμες καφέ στον κόσμο- συμβάλλει στην οικονομική, περιβαλλοντική και κοινωνική βιωσιμότητα των τόπων από όπου εισάγει τον καφέ της.

Μέσα από τις συμφωνίες με τους παραγωγούς στις φάρμες βοηθά στη διασφάλιση και τη βελτίωση των συνθηκών εργασίας, αλλά και την περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Εφαρμόζει πρωτοποριακές μεθόδους καλλιέργειας, συγκομιδής και επεξεργασίας των καρπών των καφεόδεντρων, ώστε να έχει την καλύτερη δυνατή πρώτη ύλη για επεξεργασία.

Το τελικό αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας είναι γευστικότατοι και αρωματικοί καφέδες από κάθε γωνιά της γης να φτάνουν στον τελικό καταναλωτή, μετατρέποντάς τον σε κοινωνό στο μεγάλο αυτό ταξίδι του καφέ.

Μια επιχειρηματική πρόταση με έμφαση στο δίκαιο επιχειρείν

Η συνεργασία με την Coffee Island, βασίζεται στο δίκαιο επιχειρείν. Το σύστημα franchise, είναι δομημένο ώστε να παρέχει μια υγιή εμπορικά συνεργασία απαλλαγμένη από οικονομικές δεσμεύσεις (royalties) αλλά και απαιτήσεις ως προς τον όγκο παραγγελιών, ενώ αναβαθμίζονται συνεχώς οι υπηρεσίες, τα προϊόντα και η υποστήριξη προς το δίκτυό της. Παράλληλα, επενδύει συνεχώς στην αναβάθμιση των ιδιόκτητων μονάδων επεξεργασίας καφέ και αποθήκευσης, για την κάλυψη των αναγκών του δικτύου της.

H εταιρεία αναλαμβάνει την εξεύρεση του κατάλληλου ακινήτου, την αρχιτεκτονική μελέτη, την επίβλεψη κατασκευής του καταστήματος, το πλήρες στήσιμο καθώς και την υποστήριξη του συνεργάτη στη λειτουργία του καταστήματος από τις πρώτες ημέρες. Παρέχει ένα άρτιο πρόγραμμα, θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης, με συνεχή προγράμματα επιμόρφωσης καθώς και το σύνολο των εγχειριδίων λειτουργίας του καταστήματος.

H Coffee Island απευθύνεται σε ανήσυχους ανθρώπους με έντονα ανεπτυγμένο το επιχειρηματικό πνεύμα, οι οποίοι μέσα από την όρεξη για δουλειά και το βαθύ πνεύμα συνεργασίας που θα τους διακρίνει, είναι έτοιμοι να αξιοποιήσουν μια επιτυχημένη επενδυτική πρόταση.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


COFFEE ISLAND

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ