Αρχική Νέα Η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε 7 βραβεία σε 5 θεσμούς
Η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε 7 βραβεία σε 5 θεσμούς

Η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε 7 βραβεία σε 5 θεσμούς

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε 7 σημαντικά βραβεία σε 5 αναγνωρισμένους θεσμούς, αναδεικνύοντας έτσι τη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα, στα προϊόντα με γνώμονα την υγεία, στην καινοτομία και στη μοναδική εξυπηρέτηση των πελατών. Τα βραβεία αυτά δίνουν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην εταιρεία να προσφέρει ποικιλία προϊόντων σε προσιτή αξία κάθε μέρα, με την εγγύηση ποιότητας της ΑΒ. Το όραμα της ΑΒ Βασιλόπουλος να διαθέτει υγιεινές και βιολογικές επιλογές τροφίμων στους καταναλωτές αναγνωρίστηκε με κορυφαίες διακρίσεις στα Healthy & Bio Food Awards 2024. Οι σειρές χυμών και smoothies, Nature’s Promise, βραβεύτηκαν με Gold Award και Silver Award, αντίστοιχα, τονίζοντας έτσι τόσο την ποιότητα των προϊόντων, όσο και την οικολογική συσκευασία τους. Παράλληλα, η δέσμευση για βιώσιμα προϊόντα αποδεικνύεται ακόμη περισσότερο από το Bronze Award, που απέσπασε η εταιρεία στην κατηγορία Plant-Based Milk Alternative στα Plant Based Awards 2023.

ΑΒ Βασιλόπουλος βραβεία

Η ΑΒ Βασιλόπουλος τιμήθηκε με το βραβείο Silver Award στην κατηγορία Circular Economy Products για τα καινοτόμα προγράμματά της και τις δράσεις ανακύκλωσης. Τα προγράμματα κινούνται γύρω από την ανακύκλωση, αλλά και την εκπαίδευση στην ανακύκλωση, μέσα από τα πρωτοποριακά Κέντρα Ανακύκλωσης, που βρίσκονται έξω ή κοντά σε καταστήματα ΑΒ σε όλη την Ελλάδα και το πρώτο Κινητό Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης και Ανακύκλωσης, μέχρι την ανακύκλωση αποτσίγαρων, κινητών συσκευών, λαδιού, λαμπτήρων και ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Σκοπός της ΑΒ είναι να προσφέρει στον πελάτη έναν πιο πράσινο τρόπο ζωής, ενώ εκπαιδεύει ταυτόχρονα τις νεότερες γενιές σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος.

Διακρίσεις και στον ψηφιακό τομέα

Στον ψηφιακό τομέα, η ΑΒ Βασιλόπουλος απέσπασε το βραβείο Customer Service Distinction Award στην κατηγορία “Best Online Customer Service (e-shop)” στα Εθνικά Βραβεία Εξυπηρέτησης Πελατών 2023. Η διάκριση αυτή θεμελιώνει τον πρωτοπόρο ρόλο της ΑΒ στην εγχώρια αγορά όσον αφορά την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών εξυπηρέτησης προς τους πελάτες της. Πριν τη λήξη του έτους, η ΑΒ Βασιλόπουλος πέτυχε σημαντική αναγνώριση στα E-volution Awards 2024, η οποία αφορούσε την πρωτοπόρο λειτουργία του AB E-shop. Το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας κέρδισε το Bronze Award στην κατηγορία Best in Conversion Rate Optimization και το Silver Award στην κατηγορία Best in Consumer Retail. Τα βραβεία αυτά προβάλλουν την καινοτόμα προσέγγιση της ΑΒ Βασιλόπουλος στο ηλεκτρονικό λιανεμπόριο, συμπεριλαμβανομένης της βελτίωσης της εμπειρίας των πελατών και της αύξησης των πωλήσεων.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


AB Food Market ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.


AB SHOP & GO ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ