Αρχική Νέα Η αυθεντική μπουγάτσα του Παραδοσιακό στην Γλυφάδα

Η αυθεντική μπουγάτσα του Παραδοσιακό στην Γλυφάδα

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Στην Γλυφάδα άνοιξε το νέο κατάστημα της αλυσίδας  Παραδοσιακό. Η αγαπημένη αλυσίδα της συμπρωτεύουσας έχει ήδη αγαπηθεί από το αθηναικό κοινό και μπορεί να γευτεί τις μοναδικές γεύσεις του Παραδοσιακό, στο κατάστημα της Πλάκας. Τώρα και η Γλυφάδα, άλλα και όλα τα νότεια προάστια, μπορούν πιο εύκολα να απολαύσουν τις δημιουργίες του Παραδοσιακό.

paradosiako1

Το Παραδοσιακό all day ταξίδι γεύσεων!
Η απόλαυση ξεκινά από νωρίς το πρωί, με καφέ και ροφήματα που φημίζονται για τη σταθερή και απαράμιλλη γεύση τους. Διότι οι baristi της αλυσίδας έχουν «πτυχίο» στην παρασκευή του καφέ. Κι είναι κάτι που γίνεται διακριτό από την πρώτη κιόλας γουλιά, δημιουργώντας μια μοναδική εμπειρία, που επαναλαμβάνεται σταθερά σε όποιο κατάστημα της αλυσίδας κι αν βρεθεί κανείς.
 
Το ίδιο ισχύει και για τα βρώσιμα προϊόντα. Κάθε ξεχωριστή γεύση, φέρει τη δική του ταυτότητα και αναπαράγει τη δική του ιστορία. Πεϊνιρλί, τριφτάκια γεμιστά, beignets, σάντουϊτς που ξεχειλίζουν από αγνές πρώτες ύλες, αφράτη scrocchiarella για απόλαυση στο «κόκκινο», ομελέτες, γιαούρτι με φρούτα είναι μόνο κάποιες από τις πρωινές επιλογές του «Παραδοσιακού» πελάτη.
 
paradosiako.bougatsa
 
 Κάθε franchisee, ένα μοναδικό κεφάλαιο

Κάθε νέος συνεργάτης αποτελεί ένα καινούργιο κεφάλαιο για την εταιρεία. Εξετάζοντας ενδελεχώς το προφίλ κάθε franchisee, προτείνεται στον ίδιο κι ο αντίστοιχος τύπος καταστήματος, με βάση τις ανάγκες και την περιοχή που επιθυμεί να δραστηριοποιηθεί.

Με ευχαριστημένους συνεργάτες, το ταξίδι της παράδοσης συνεχίζεται μέσα σε ένα ισχυρό δίκτυο, με πίστη στις αξίες του και στην αποστολή του.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ