Αρχική Νέα Ήρθαν τα Χριστούγεννα στο Café Femenino!

Ήρθαν τα Χριστούγεννα στο Café Femenino!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

To Café Femenino, το speciality coffee store που τιμά τη γυναικεία επιχειρηματικότητα, γεμίζοντάς μας ελπίδα, ενόψει Χριστουγέννων, ανανεώνει το προϊοντικό του μείγμα, με νέες, λαχταριστές προσθήκες. Στο εξής, το κοινό μπορεί να προμηθευτεί  το περίφημο Panettone Mammamassaia της Familia Roma, από την πόλη Pescara, γιορτάζοντας με τον πιο γλυκό τρόπο αυτές τις ημέρες.

cafe-femenino-franchise-panettone

Επιπλέον, οι πελάτες στο Café Femenino μπορούν να προμηθευτούν κούπες, θερμός αλλά και τις αυτοδιαλυόμενες κάψουλες Nespresso μηχανών από Περού και Βολιβία, ώστε να απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους καφέ και στο σπίτι.

cafe-femenino-franchise-papsoules-nespresso

Το Café Femenino αν και μας συστήθηκε φέτος το καλοκαίρι, μέσω του storytelling και των καμπανιών ευαισθητοποίησης για τη φυλετική ισότητα, αποτελεί ένα ανερχόμενο brand που αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα, χτίζοντας κοινότητες.

Η εταιρεία δεσμεύεται να δωρίζει 5 cents ανά φλιτζάνι στις γυναίκες καλλιεργήτριες του Café Femenino Foundation, ώστε κάθε χρόνο να πραγματοποιείται κάποιο συγκεκριμένο έργο υποστήριξης των εννέα παραγωγικών χωρών από τις οποίες προμηθεύεται τον καφέ του (Κολομβία, Περού, Βολιβία, Ινδονησία, Βραζιλία, Νικαράγουα, Γουατεμάλα, Άγιο Δομίνικο, Ρουάντα). Το πρώτο έργο που αναλαμβάνει για το Ίδρυμα για τα έτη 2021/22 είναι το Early education center στην κοινότητα Cajamarca στο Περού.

cafe-femenino-franchise-kampania-euaisuotopoiisis4

Το δικό σου Café Femenino

Επιλέγοντας την πρόταση franchise του Café Femenino, ο υποψήφιος συνεργάτης – franchisee αποκτά τη δική του επιχείρηση με βιολογικούς, speciality καφέδες, προσφέροντας παράλληλα στην κοινωνία. Λειτουργεί το δικό του coffee store, για το οποίο νιώθει υπερήφανος.

Παράλληλα, καλλιεργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές αλλά και κινήτρων για επαναληψιμότητα πελατών. Κρατώντας μία κούπα από το Café Femenino, o πελάτης ουσιαστικά δηλώνει έμπρακτα πως υποστηρίζει το Café Femenino Foundation, συνεισφέροντας και εκείνος στο σημαντικό έργο του. Επιπλέον, λαμβάνει όλη την τεχνογνωσία από μια έμπειρη ομάδα που γνωρίζει σε βάθος την αγορά του καφέ.

Ερχόμενος στην οικογένεια του Café Femenino, o franchisee επωφελείται επίσης από το δοκιμασμένο & επιτυχημένο επιχειρηματικό μοντέλο, με οικονομίες κλίμακας. Η μητρική εταιρεία φέρνει στην Ελλάδα την πρώτη ύλη, τον πράσινο καφέ, ο οποίος ψήνεται σε δικές της εγκαταστάσεις. Στη συνέχεια, συσκευάζεται στις δικές της αποθήκες και αποστέλλεται στο κατάστημα. Δηλαδή, υπάρχει καθετοποιημένη παραγωγή, γεγονός από το οποίο επωφελείται ο συνεργάτης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

CAFÉ FEMENINO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ