Αρχική Νέα HOT HOT BURGER BAR: Το πιο λαχταριστό franchise concept του street food

HOT HOT BURGER BAR: Το πιο λαχταριστό franchise concept του street food

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Την ώρα που στην αγορά του street food, εμφανίζεται σχεδόν κάθε μέρα και ένα νέο concept, οι καταναλωτές έχουν κάνει ξεκάθαρο πως επιλέγουν μόνο άριστης ποιότητας προϊόντα. Με δεδομένο ότι η στρατηγική της HOT HOT BURGER BAR, επιβάλλει τη χρήση των ποιοτικότερων υλικών, σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές, η αφοσίωση του κόσμου είναι απολύτως λογική όσο και αναμενόμενη.

 

Παράλληλα, οι μοναδικές συνταγές που δημιουργούν την εκπληκτική γεύση των burgers και των υπόλοιπων προϊόντων του καταλόγου που διαρκώς εμπλουτίζεται, «δένει» τους πιστούς πελάτες και αποκτά μέρα με τη μέρα περισσότερους. Το εξαιρετικό design που μοιάζει βγαλμένο από τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, προσδίδουν στα καταστήματα υψηλή αισθητική, με το δίκτυο να έχει εδραιώσει την προσωπική αλλά και ιδιαίτερα αναγνωρίσιμη ταυτότητα.

Με 16 ενεργά καταστήματα και πολλά ακόμα που βρίσκονται «στα σκαριά», οι ευκαιρίες που προσφέρουν τα HOT HOT BURGER BAR, μπορούν να βρουν πρόσφορο έδαφος στις πιο δυναμικές αγορές της Ελλάδας. Τα καταστήματα σε Νέα Σμύρνη, Περιστέρι, Πραξιτέλους (κέντρο Αθήνας), Πειραιά κλπ, αποτελούν την μεγαλύτερη απόδειξη πως το concept ανταποκρίνεται και με το παραπάνω στις μεγαλύτερες και πιο ανταγωνιστικές αγορές. Την ίδια ώρα, το μοντέλο λειτουργίας των HOT HOT BURGER BAR, κερδίζει πολλαπλά κοινά, καθώς τα καταστήματα της αλυσίδας ενδείκνυνται τόσο για ένα γρήγορο διάλειμμα για φαγητό (διερχόμενοι, εργαζόμενοι κλπ), όσο και για μία ολοκληρωμένη έξοδο (οικογένειες, παρέες).

Τα HOT HOT BURGER BAR, συνδυάζοντας αρμονικά τη σχέση ποιότητας/τιμής, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κοινού, το οποίο επιλέγει σταθερά τα καταστήματα της αλυσίδας καθώς μπορεί να απολαύσει το αγαπημένο του ποιοτικό γεύμα χωρίς να χρειαστεί να ξοδέψει μια περιουσία.

Το concept των HOT HOT BURGER BAR, είναι δομημένο με τρόπο που να εγγυώνται την επιτυχία στον franchisee. Η σταθερά ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, η διαρκής αναζήτηση νέων γεύσεων και συνταγών, το αποτελεσματικό marketing, η εκπαίδευση του συνεργάτη και η συνεχής υποστήριξή του, είναι τα στοιχεία που καθιστούν την αλυσίδα ως μία σίγουρη και προσιτή επιλογή franchise. Είναι λοιπόν η κατάλληλη λύση για τους υποψήφιους franchisees που θέλουν να δουλέψουν με επιμονή, πίστη και μεθοδικότητα ώστε να καταφέρουν να δημιουργήσουν τη δική τους επιτυχημένη επιχείρηση!

Ο franchisee μπορεί να επωφεληθεί από όλα τα στοιχεία του franchisor που έχουν να κάνουν με την τεχνογνωσία, την αξιοπιστία και την αναγνωρίσιμη εικόνα των HOT HOT BURGER BAR, στοιχείο που στις μέρες είναι παραπάνω από απαραίτητο για την επιτυχημένη παρουσία μιας επιχείρησης.

Μάθε περισσότερα για το concept εδώ:

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ