Αρχική Νέα Hookah Joy: Επένδυση σε μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει!

Hookah Joy: Επένδυση σε μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει!

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Το Hookah Joy είναι ο παράδεισος για τους λάτρεις του ναργιλέ, καθώς διαθέτει πλούσια γκάμα σε αξεσουάρ, καπνούς και προϊόντα ναργιλέ. Έχοντας συνάψει αποκλειστικές συμφωνίες με μεγάλες εταιρείες αξεσουάρ ναργιλέ και καπνού, προσφέρει μόνο προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Το πάθος, η αγάπη και το μεράκι του Hookah Joy για την κουλτούρα του ναργιλέ είναι ο βασικός λόγος επιτυχίας του brand σε μια αγορά που συνεχώς μεγαλώνει, προσελκύοντας ολοένα και περισσότερους οπαδούς.

Hookah Joy products

Η αγορά του Ναργιλέ

Ο ναργιλές αφορά μια αγορά που βρίσκεται σε εξέλιξη και συνεχώς αναπτύσσεται. Tο μέγεθος της αγοράς καπνού και ναργιλέ 2020 αυξάνεται ραγδαία με CAGR(ετήσιο ποσοστό ανάπτυξης) 9,9%. Η βιομηχανία ναργιλέ παρουσιάζει μεγάλη δυναμική καθώς δεν αποτελεί ένα ακόμα trend αλλά μια κουλτούρα, ένα λόγο για να συναντηθούμε, να επανενωθούμε και να περάσουμε ποιοτικό χρόνο.

Για τον σύγχρονο καταναλωτή, ο ναργιλές είναι πιο συναρπαστικός από τα κανονικά τσιγάρα. Όχι μόνο για τα αρώματα του αλλά και επειδή έχει καλύτερη γεύση από τα παραδοσιακά τσιγάρα.
Το εναλλακτικό κάπνισμα μέσω ναργιλέ θεωρείται πιο υγιεινό καθώς δεν περιέχει τα ποσοστά πίσσας και νικοτίνης που έχουν τα κανονικά τσιγάρα.

hookah joy 12

Συνεργασία με τους ειδικούς

Για τους ανθρώπους του Hookah Joy, ο ναργιλές είναι απλά μια εμπορική συναλλαγή. Ο ναργιλές αφορά μια ολόκληρη φιλοσοφία, τρόπος ζωής που προσφέρει μια μοναδική εμπειρία. Όλη αυτή τη φιλοσοφία και την τεχνογνωσία θέλει να μοιραστεί η ομάδα του Hookah Joy με τους νέους της συνεργάτες, οικοδομώντας ένα δυνατό και πετυχημένο δίκτυο.

Το Hookah Joy προτείνει μια επιχειρηματική πρόταση franchise που στο επίκεντρο έχει το όφελος και την ευημερία του συνεργάτη. Εξοπλίζοντας τον με όλα τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία, ο υποψήφιος συνεργάτης νιώθει ασφάλεια και είναι έτοιμος να οδηγήσει την επιχείρηση του στην επιτυχία.

Μάθε όλες τις πληροφορίες για το Hookah Joy εδώ

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ