Αρχική Νέα Hookah-Joy: Εξειδίκευση σε μια αγορά με εξαιρετικές προοπτικές

Hookah-Joy: Εξειδίκευση σε μια αγορά με εξαιρετικές προοπτικές

σύνταξη panos vogiatzis
0 σχόλια

Σε μια αγορά που ολοένα μεγαλώνει, το Hookah-Joy αποτελεί τον παράδεισο των φίλων του Ναργιλέ. Το Hookah Joy μοιράζεται το πάθος του για τον Ναργιλέ με το κοινό προσφέροντας πρώτης ποιότητας προϊόντα και αξεσουάρ και συγχρόνως αποτελεί μια εξιδεικευμένη επιχειρηματική πρόταση με πολλαπλές πηγές εσόδων. Μια επιχειρηματική ευκαιρία που απευθύνεται και στον ιδιώτη καταναλωτή αλλά και στον επιχειρηματία!

hookahjoy store 5 1

Εξιδείκευση, άριστη εξυπηρέτηση και όφελος για τον συνεργάτη

Το ΗοοKah Joy απευθύνεται στους λάτρεις του Nαργιλέ που αναζητούν τα πιο ποιοτικά προϊόντα. Η ομάδα του ΗοοKah Joy είναι πάντα έτοιμη να προσφέρει άριστη εξυπηρέτηση καθώς γνωρίζει ότι η σχέση με τον πελάτη ξεκινάει από τη στιγμή, που θα αγοράσει τον Nαργιλέ του. Eκτός από το βασικά εξαρτήματα, το ΗοοKah Joy διαθέτει μια πλούσια γκάμα αξεσουάρ και ανταλλακτικών Nαργιλέ. Η αδιαμφισβήτητη ποιότητα των προϊόντων ΗοοKah Joy είναι εκείνη που δημιουργεί ισχυρές σχέσεις με τον πελάτη, ο οποίος ξέρει ότι το ΗοοKah Joy είναι ο απόλυτος προορισμός του Ναργιλέ.

Εκτός όμως από τους hobbista, το Hookah Joy απευθύνεται και στους επιχειρηματίες. Όσο η αγάπη για το Ναργιλέ μεγαλώνει όλο και περισσότεροι καταναλωτές τον αποζητούν καθώς απολαμβάνουν τον καφέ τους ή το ποτό τους. Οι επιχειρηματίες του κλάδου βλέποντας αυτή την τάση να γιγαντώνεται, ενσωματώνουν το Ναργιλέ στα καταστήματά τους. Και όταν μιλάμε για καλό Ναργιλέ….μια σκέψη μας έρχεται μόνο: Hookah Joy! 

hookahjoy store 1

Επιχειρηματική πρόταση με ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

Η πρόταση franchise Hookah Joy διαθέτει όλα αυτά τα στοιχεία που χρειάζεται ο νέος συνεργάτης για να κάνει το επόμενο επαγγελματικό βήμα με ασφάλεια και σιγουριά. Το Hookah Joy διαθέτει ένα ολοκληρωμένο concpet με ξεκάθαρη ταυτότητα και χαμηλή αρχική επένδυση. Τα Hookah Joy καταστήματα αποτελούν εξιδεικευμένα καταστήματα με πλούσια προιοντική γκάμα, σε μια αγορά που ολοένα και μεγαλώνει. Ήδη το HooKah Joy έχει κατακτήσει την καρδιά του κοινού το οποίο γνωρίζει ότι στο ΗooKah Joy θα βρει αυτό που χρειάζεται. 

Επίσης το Hookah Joy εξοπλίζει τον νέο συνεργάτη  με όλα τα απαραίτητα εφόδια και εργαλεία, ώστε να νιώθει ασφάλεια και είναι έτοιμος να οδηγήσει την επιχείρηση του στην επιτυχία.

Μάθε όλες τις πληροφορίες για το Hookah Joy εδώ

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ