Αρχική Νέα Holiday Emotions: Το μέλλον της τουριστικής αγοράς!

Holiday Emotions: Το μέλλον της τουριστικής αγοράς!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα μοναδικό και καινοτόμο concept στον κλάδο του τουρισμού που αποτελεί το μέλλον της Ελληνικής τουριστικής αγοράς και όχι μόνο!

Η πλατφόρμα της Holiday Emotions απαντά στις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη, προσφέροντας ένα σύνολο υπηρεσιών που καλύπτει όλα τα κοινά με προσωποποιημένα  πακέτα διακοπών.

Ο πελάτης μέσα από την πλατφόρμα της Holiday Emotions μπορεί να δημιουργήσει μόνος του ή σε συνεργασία με τους Travel Consultants της Holiday Emotions το πρόγραμμα διακοπών της αρεσκείας του. Από τα καταλύματα, την ενοικίαση αυτοκινήτων, αλλά κυρίως το σύνολο των δραστηριοτήτων στα μέρη που θα επισκεφθεί!

Το νέο concept απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να αναδείξουν την περιοχή τους ως ένα διεθνή τουριστικό προορισμό (Destination Management),να δραστηριοποιηθούν στον πλέον δυναμικό κλάδο της Ελληνικής οικονομίας χωρίς να χρειαστεί να επενδύσουν σε πάγιες υποδομές (τουριστικό γραφείο, ξενοδοχείο, κατάστημα κ.λπ.). Οι Holiday Emotion Area Developers μπορούν μέσα από την πλατφόρμα να αναδείξουν την περιοχή τους και να προβάλλουν τα χαρακτηριστικά του τόπους τους, την ιστορία, τις δραστηριότητες που προσφέρει, τα καταλύματα, το φαγητό κ.λπ.

Το επιχειρηματικό πλάνο σχεδιάζεται εξατομικευμένα για κάθε υποψήφιο και την περιοχή ενδιαφέροντός του, με βάση τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά του εκάστοτε προορισμού.

H Holiday Emotions, ανήκει στον όμιλο εταιρειών Car ‘n Motion και αποτελεί την φυσική εξέλιξη της μακρόχρονης παρουσίας της στον χώρο του τουρισμού.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ