Αρχική Νέα Ημέρα εθελοντισμού από την ΑΒ Βασιλόπουλος η Κυριακή 29 Μαϊου

Ημέρα εθελοντισμού από την ΑΒ Βασιλόπουλος η Κυριακή 29 Μαϊου

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με βασικό μήνυμα «Είμαστε Όλοι Εθελοντές», η ΑΒ Βασιλόπουλος απευθύνεται σε όλους μας, με ένα μεγάλο «παζλ» από ανθρωπιστικές και περιβαλλοντικές δράσεις όπως, συγκεντρώσεις τροφίμων, ρούχων, παιχνιδιών, δημιουργικές ημέρες και εκδηλώσεις, καθαρισμοί παραλίας, βάψιμο χώρων κ.

λπ. και μας καλεί να συμβάλουμε στην προσπάθειά της για την ενίσχυση οργανισμών όπως, Γηροκομεία, Ορφανοτροφεία, Τράπεζες Τροφίμων, Κοινωνικά Παντοπωλεία Δήμων, Συσσίτια, Ενορίες κ.λπ.).

Τα τελευταία 6 χρόνια η εταιρεία στηρίζει σταθερά τον «Εθελοντισμό» με στόχο να ενισχύσει ταυτόχρονα το ομαδικό πνεύμα αλλά και την προσφορά μέσα από τη συλλογική προσπάθεια.

Η «Ημέρα Εθελοντισμού» είναι μια ενέργεια την οποία έχουν πιστέψει, αγαπήσει και φέρνουν εις πέρας οι 12.700 άνθρωποι της ΑΒ με την υποστήριξη φίλων, συγγενών, συνεργατών, προμηθευτών αλλά και πελατών. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι εργαζόμενοι της εταιρείας μέσα από τη συμμετοχή τους, θα ανακαλύψουν τη χαρά της προσφοράς με δράσεις σε τοπικούς φορείς ή ΜΚΟ της προτίμησής τους. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύουν την εμπλοκή τους στην όλη διαδικασία, προσφέροντας παράλληλα τη στήριξη σε φορείς που αναπτύσσονται σε τοπικό επίπεδο.

Επιπλέον, οι 6 δράσεις  που θα ξεχωρίσουν, θα βραβευθούν με 15.000€, το οποίο θα διατεθεί για την κάλυψη των αναγκών των συγκεκριμένων φορέων/ οργανισμών.

Με γνώμονα τις αρχές και τις αξίες του «Εθελοντισμού» η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει δυναμικά σε αυτή την κατεύθυνση προσφέροντας με όλους ό,τι καλύτερο για όλους!

Αναζητήστε όλες τις δράσεις μας ανά την Ελλάδα στο: http://www.ab.gr/responsible/volunteering

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ