Αρχική Νέα Heraclis Ιce Cream: O leader στην αγορά για πάνω από 80 χρόνια

Heraclis Ιce Cream: O leader στην αγορά για πάνω από 80 χρόνια

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Heraclis. Ένα όνομα, ταυτισμένο με την παλιά πόλη της Λευκωσίας και τα καλοκαίρια που βγαίναμε για βόλτα στον Μακρύδρομο για παγωτό και παιχνίδι.

Τότε που ο Κόκος, ο ιστορικός και πολυαγαπημένος, πολύχρωμος παπαγάλος του παππού Ηράκλη, καλωσόριζε καθημερινά μικρούς και μεγάλους στον πιο γλυκό προορισμό της διαδρομής τους! Θέλοντας να μεταφέρει το ίδιο αίσθημα και σε άλλες περιοχές, το brand επεκτείνεται πλέον μέσω franchising σε όλη την Κύπρο, προσφέροντας μοναδικές επιχειρηματικές ευκαιρίες.

pagota iraklis franchise6

Το 1939, ο νεαρός τότε, Ηράκλης Δημητρίου, λειτούργησε στον Μακρύδρομο της Λευκωσίας ένα μικρό καφενεδάκι, στο σημείο όπου βρίσκεται μέχρι σήμερα το κατάστημα, στην οδό Λήδρας 110. Διαβάζοντας ένα ελληνικό περιοδικό, βρήκε μία συνταγή παγωτού, στην οποία προσάρμοσε τις δικές του γεύσεις. Άρχισε λοιπόν, να προσφέρει εκτός από τον καφέ και τα γλυκά που έφτιαχνε η Σμυρνιά γυναίκα του Ευαγγελία, παγωτό το οποίο παρήγαγε ο ίδιος, μπλέκοντας με γλύκα και μεράκι τη μυσταγωγία των παραδοσιακών συνταγών και τεχνικών με την ιεροτελεστία της απόλαυσης του πιο δροσιστικού φιλέματος…

heraclis franchise pagoto

Σύντομα, κέρδισε την εμπιστοσύνη του κόσμου και καθιέρωσε την παρουσία του στην περιοχή, παρασύροντας τις αισθήσεις με αρώματα βανίλιας, χρώματα φιστικιού και λεμονιού! Γεννούσε τις πιο τρυφερές γευστικές μας μνήμες, γεμάτες φράουλα και σοκολάτα και γινόταν η πιο γλυκιά αφορμή για αφηγήσεις από ταξίδια μακρινά, ιστορίες φιλοξενίας και κερασμάτων, νέων δοκιμών και γεύσεων… Μάλιστα, η δουλειά του αυξήθηκε τόσο πολύ που αποφάσισε να διατηρήσει σε λειτουργία μόνο την παγωταρία. Η γραµµή µε τα αυτοκίνητα που ερχόντουσαν να πάρουν το παγωτό έφθανε µέχρι την Πλατεία Ελευθερίας!

pagota iraklis franchise9

Ο Ηράκλης ξεκίνησε µε 5 γεύσεις παγωτού: βανίλια, σοκολάτα, φιστίκι, φράουλα και λεµόνι. Σήµερα, προσφέρει περισσότερες από 35 γεύσεις και πολλές ακόμα απίθανες επιλογές που ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς!

Το 2019, στο δίκτυο προστέθηκε ένα νέο κατάστημα εκτός της παλιάς πόλης και συγκεκριμένα, στην Αγλαντζιά στη λεωφόρο Κυρηνείας, κοντά στο σωματείο Σταυραετός. Πρόκειται για έναν μικρό, cozy χώρο που προσφέρεται κυρίως για take away. Και το ταξίδι της επιτυχίας συνεχίζεται, προσφέροντας σε υποψήφιους franchisees μία επιχειρηματική πρόταση που έχει αποδείξει έμπρακτα πως αντέχει στον χρόνο!

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise του Heraclis, εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ