Αρχική Νέα Heraclis: Η διαχρονικά γλυκιά επιχειρηματική πρόταση
Heraclis: Η διαχρονικά γλυκιά επιχειρηματική πρόταση

Heraclis: Η διαχρονικά γλυκιά επιχειρηματική πρόταση

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η ομάδα του Heraclis, leader της κυπριακής αγοράς παγωτού για περισσότερα από 80 χρόνια, δεν σταματά να εξελίσσεται και να μετουσιώνει σε πράξη καινοτόμες ιδέες αλλά και γεύσεις.

Σε αυτά τα πλαίσια, οι πελάτες του Heraclis στην επόμενη επίσκεψή τους στα καταστήματα θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν μία νέα γεύση που θα ικανοποιήσει ευχάριστα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Krem Rafael: Λευκή σοκολάτα, καρύδα & αμύγδαλο απογειώνουν την απόλαυση

Η νέα γεύση που δημιούργησε το team Heraclis έχει όνομα και λέγεται Krem Rafael. Πρόκειται για ένα συνδυασμό λευκής σοκολάτας, καρύδας και αμυγδάλου, ο οποίος δημιουργεί την απόλυτη γεύση του καλοκαιριού και μπορεί να ταξιδέψει όσους τον δοκιμάσουν στα πιο δροσερά μέρη.

Διαχρονική, ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση

Με το σύστημα franchise Heraclis, οι υποψήφιοι συνεργάτες θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν και εκείνοι μέλη μίας ομάδας, η οποία έχει αποδείξει ότι είναι επιτυχημένη στη διάρκεια του χρόνου. Αναμφίβολα, πρόκειται για μία ολοκληρωμένη επιχειρηματικά πρόταση που οδηγεί τον franchisee στην επιτυχία.

Συνοπτικά:

  • Είναι ευέλικτη με concept που αποπνέει την παράδοση, προσαρμοσμένο στη σύγχρονη εποχή.
  • Τα προϊόντα που προσφέρει είναι προσεγμένα και φτιαγμένα από ποιοτικά υλικά, σε προσιτές τιμές, κάτι που ενισχύει την επαναλαμβανόμενη και την ανανεωμένη επισκεψιμότητα των πελατών.
  • Περιλαμβάνει γρήγορο άνοιγμα, εργαλεία grand opening & τοπικού marketing που διασφαλίζουν τη γρήγορη διείσδυση και θετική τοπική φήμη.
  • Προσφέρει υψηλή κερδοφορία – υψηλότερο μεικτό κέρδος στην κατηγορία της εστίασης
  • Παρουσιάζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν απαιτείται από τον υποψήφιο franchisee να έχει κάποια προηγούμενη εμπειρία σχετικά με την εστίαση. Η ομάδα του Heraclis μοιράζεται απλόχερα τη γνώση και τις εμπειρίες της με τους συνεργάτες της. Παρέχει εκπαίδευση για τη δημιουργία του δικού τους χώρου διάθεσης παγωτών, πάντα με την υπογραφή ενός ισχυρού brand.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise


HERACLIS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ