Αρχική Νέα Heraclis: Ανάπτυξη με νέο ολοκληρωμένο concept στην Έγκωμη! 

Heraclis: Ανάπτυξη με νέο ολοκληρωμένο concept στην Έγκωμη! 

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στο πλαίσιο αυτό και στοχεύοντας στην επόμενη γενιά, υλοποιείται για πρώτη φορά σχέδιο ανάπτυξης του δικτύου στην κυπριακή αγορά, με νέο ολοκληρωμένο concept, rebranding αλλά και νέες γεύσεις.

Αποτελεί μία φρέσκια πρόταση franchise με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης  η οποία έχοντας ως αφετηρία τις αξίες το DNA του brand Heraclis, αλλά και την φήμη του ως το ιστορικό παγωτό της Κύπρου παρουσιάζει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα franchise concepts στην κατηγορία γλυκό – παγωτό με δυναμική διείσδυσης σε αστικά κέντρα και τουριστικές αγορές στην Κύπρο.

Πρόκειται για τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού πλάνου με απώτερο σκοπό τη δυναμική ανάπτυξη του Heraclis, μέσω μιας νέας εξειδικευμένης πρότασης franchise. Το πρώτο, μάλιστα, πιλοτικό κατάστημα θα τεθεί σε λειτουργία μέσα στον Δεκέμβριο, στην περιοχή Έγκωμη της Λευκωσίας, όπου και θα εφαρμοστεί το νέο ολοκληρωμένο concept, που περιλαμβάνει rebranding, νέα ευέλικτα format για διείσδυση είτε σε αστικά κέντρα είτε σε τουριστικές αγορές και παράλληλα νέες προϊοντικές επιλογές και γεύσεις. Στο επίκεντρο παραμένει πάντα η αυθεντική γεύση του παγωτού Heraclis, που σε συνάρτηση με το προϊοντικό μείγμα (καφές, γλυκά), προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον καταναλωτή.

heraclis

Το νέο concept εξασφαλίζει τη δυνατότητα διείσδυσης σε νέες αγορές. Ταυτόχρονα η επιχειρηματική πρόταση εφαρμόζεται σε δύο format: Το πρώτο συνδυάζει ομαλά take away και sit in εμπειρία, γίνεται αγαπημένο στέκι για όλη την διάρκεια της ημέρας και το επόμενο προσφέρει την πιο πλήρη και ανταγωνιστική take away πρόταση παγωτού. Η επιτυχία των δύο format βασίζεται στο αναγνωρισμένης ποιότητας παγωτό, στις προϊοντικές επιλογές και στο γεγονός ότι αποτελεί ευέλικτη πρόταση.

Αυθεντική γεύση… όπως παλιά!

Όλα ξεκίνησαν το 1939, όταν ο νεαρός τότε, Ηράκλης Δημητρίου, δημιούργησε ένα μικρό καφενεδάκι στον Μακρύδρομο της Λευκωσίας, παρασύροντας τις αισθήσεις με αρώματα βανίλιας και χρώματα φιστικιού και λεμονιού. Από τότε, το κατάστημα Ηeraclis μέσα από τις πιο τρυφερές γευστικές δημιουργίες αφηγείται τη δική του ιστορία γεμάτη φράουλα και σοκολάτα.

Χαρακτηριστική φιγούρα του καταστήματος, ο Κόκος, ο ιστορικός και πολυαγαπημένος, πολύχρωμος παπαγάλος του παππού Ηράκλη, που καλωσόριζε καθημερινά μικρούς και μεγάλους στον πιο γλυκό προορισμό της διαδρομής τους. Ο καιρός πέρασε, και το παγωτό Ηeraclis έχει γίνει το σημείο αναφοράς στη Λευκωσία με ισχυρό όνομα και πελατολόγιο που ξεφεύγει από τα σύνορα της Κύπρου.

heraclis

Στήριξη του franchisee και καθετοποιημένη παραγωγή 

Η ομάδα του Heraclisυποστηρίζει από την πρώτη στιγμή σε όλα τα επίπεδα τους franchisees, προκειμένου να δημιουργήσουν τον δικό τους χώρο διάθεσης παγωτού. Παράλληλα, σημαντικό πλεονέκτημα της επιχειρηματικής πρότασης θεωρείται το χαμηλό food cost και η καθετοποιημένη παραγωγή. Ο Heraclis διαθέτει δικό του εργοστάσιο παραγωγής παγωτού, από το οποίο ο συνεργάτης προμηθεύεται τα προϊόντα με πολύ χαμηλότερο κόστος. Το παγωτό καταφθάνει έτοιμο προς πώληση στο κατάστημά του, χωρίς να ασχοληθεί ο ίδιος με την παρασκευή του.

Συνοψίζοντας, τα παγωτά Heraclis αποτελούν μια ασφαλή επένδυση, με διαχρονικό χαρακτήρα και μεγάλο κύκλο ζωής η οποία προσφέρει στον συνεργάτη συνεχή εξέλιξη. Αφορά ένα ολοκληρωμένο concept, με ισχυρό brand και με έντονα στοιχεία διαφοροποίησης, δημιουργώντας όλες εκείνες τις συνθήκες που απαιτούνται για την επιτυχημένη δραστηριοποίηση του franchisee στον τομέα της εστίασης.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HERACLIS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ