Αρχική Νέα Hans & Gretel: Ένα μοναδικά παραμυθένιο θεματικό concept!

Hans & Gretel: Ένα μοναδικά παραμυθένιο θεματικό concept!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα «μαγικά» καταστήματα Hans & Gretel προσφέρουν στους franchisees μια μοναδική επιχειρηματική εμπειρία!

Σε ένα θεματικό «πολυχώρο» που συνδυάζει την εστίαση με μια ευρύτερη διαδραστική αγοραστική εμπειρία για τον πελάτη, οι συνεργάτες του Hans & Gretel κατορθώνουν να συναρθρώσουν πολλαπλά κοινά σε όλες τις ζώνες της ημέρας.

Εμπνευσμένο από τα ιδιαιτέρως αγαπητά θεματικά πάρκα της Ευρώπης και της Αμερικής και με πολύ αγάπη και μεράκι, το μοναδικό θεματικό κατάστημα της Ελλάδας προσφέρει απλόχερα μαγεία και παραμυθένιες γεύσεις σε μικρούς και μεγάλους.

Ο συνδυασμός γλυκών απολαύσεων από όλο το κόσμο και θεάματος χαρίζει στο concept μια ξεκάθαρη ταυτότητα που το καθιστά μοναδικό στην αγορά. Στο Hans & Gretel γίνονται όλοι και πάλι παιδιά!

Το ζαχαρένιο σπίτι της μάγισσας ζωντανεύει καθημερινά χάρη στο προσωπικό του καταστήματος με τις εντυπωσιακές φορεσιές βγαλμένες από τα παραμύθια και τις θεατρικές κινήσεις. Ταυτόχρονα, λαχταριστά chimney cake, αφράτες bubble waffles, χειροποίητες καραμέλες, φρέσκο παγωτό και ένα σωρό ακόμα παραμυθένια εδέσματα προκαλούν τους επισκέπτες να χαθούν σε έναν γλυκό κόσμο γεύσεων και αναμνήσεων που χαρίζουν τις πιο όμορφες εμπειρίες.

Το μαγευτικό product mix του The Hans & Gretel, με συνταγές από την Τσεχία, την Ολλανδία και πολλές ακόμα χώρες, βάζει μικρούς και μεγάλους σε πειρασμό και υπερβαίνει την εποχικότητα προσφέροντας υψηλές πωλήσεις και κέρδη όλο τον χρόνο.

Το διαφοροποιημένο concept του Hans & Gretel,  χάρη στον προσεκτικό σχεδιασμό του, μεγιστοποιεί το όφελος πελάτη και franchisee αυξάνοντας την επαναληψιμότητα και την αφοσίωση στο concept.

Εάν θέλεις κι εσύ να ανοίξεις το δικό σου μαγικό Hans & Gretel, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ