Αρχική Νέα Häagen-Dazs: Το εκπληκτικό παγωτό χρειάζεται εκπληκτικά καταστήματα!

Häagen-Dazs: Το εκπληκτικό παγωτό χρειάζεται εκπληκτικά καταστήματα!

σύνταξη Loukia Karrori
0 σχόλια

Περισσότεροι από 900 «ναοί παγωτού», σε 42 χώρες παγκοσμίως! Tα καταστήματα Häagen-Dazs συνδυάζουν premium παγωτό σε 24 εκπληκτικές γεύσεις, λαχταριστά γλυκά και απολαυστικά ροφήματα, σε ένα ζεστό περιβάλλον με εξαιρετικό σέρβις. Στην Ελλάδα, η αλυσίδα αυτή τη στιγμή αριθμεί 6 καταστήματα franchise και στοχεύει στην επέκταση του δικτύου σε όλη τη χώρα, προσφέροντας μοναδικές επιχειρηματικές ευκαιρίες σε υποψήφιους συνεργάτες!

haagen dazs franchise ice cream party

Εκτός από ένα μοναδικό, επώνυμο και επικερδές προϊόν, οι franchisees της Häagen-Dazs επωφελούνται και από τους εξαιρετικούς όρους συνεργασίας με την εταιρεία, καθώς δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση μέσω royalties και marketing fees. Ταυτόχρονα, οι franchisees επωφελούνται από τη σημαντική τεχνογνωσία που έχει αποκτηθεί λόγω της λειτουργίας των 900 καταστημάτων διεθνώς, ενώ απολαμβάνουν τη συνεχή υποστήριξη και εκπαίδευση από εξειδικευμένους συνεργάτες, ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη λειτουργία του καταστήματός τους.

haagen dazs franchise katastima pagotou

Μάλιστα, το δίκτυο franchise, θέλοντας να διατηρήσει κορυφαία θέση στην καρδιά των καταναλωτών, παρουσιάζει νέο concept καταστημάτων, το οποίο ευθυγραμμίζεται με την αφοσίωση της εταιρείας στην τελειότητα. Η διακόσμηση εκπροσωπεί το σκανδιναβικό στυλ, συνδυάζοντας τα φωτεινά χρώματα και αντικατοπτρίζει τέλεια το look and feel του brand. Κυριαρχεί το ξύλο στη φυσική του απόχρωση μέσα σε έναν μινιμαλιστικό και φωτεινό χώρο. Νεανικό περιβάλλον, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για socializing, διασκέδαση και απόλαυση… το νέο talk of the town!

Για το δικό σου Häagen-Dazs, μπες εδώ.

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ