Αρχική Νέα Η WATT+VOLT στο πλευρό της Aegean Rebreath για την προστασία των θαλασσών

Η WATT+VOLT στο πλευρό της Aegean Rebreath για την προστασία των θαλασσών

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η WATT+VOLT, μια εταιρεία με ειλικρινές ενδιαφέρον για το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και σε συνδυασμό με την καινοτομία, που αποτελεί βασικό πυλώνα δράσης της, συμμετέχει με κάθε ευκαιρία σε πράξεις κοινωνικής ευθύνης, δείχνοντας την ευαισθητοποίησή της σε θέματα που προάγουν την προστασία του περιβάλλοντος

WATT+VOLT

Έτσι, στηρίζει μέσα από μία σημαντική συνέργεια το σπουδαίο έργο της Aegean Rebreath, μιας καινοτόμας περιβαλλοντικής οργάνωσης, που φροντίζει για την προστασία των θαλασσών μας μέσω της ανακύκλωσης και της επαναξιοποίησης των θαλάσσιων απορριμμάτων. Η WATT+VOLT γίνεται κοινωνός και «συνοδοιπόρος» στο έργο της, δωρίζοντας ένα όχημα τύπου van, που θα αντιπροσωπεύσει το κέντρο επιχειρήσεων για τις επόμενες δράσεις της οργάνωσης. Με αυτή τη δωρεά της WATT+VOLT οι άνθρωποι της Aegean Rebreath θα έχουν την ευκαιρία να προχωρήσουν σε ακόμα περισσότερες δράσεις ανά την Ελλάδα, χειμώνα-καλοκαίρι.

Έμπρακτα και με σιγουριά με τη βοήθεια της WATT+VOLT και της Aegean Rebreath μπορούμε να φανταζόμαστε περισσότερα για το περιβάλλον μας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

WATT+VOLT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ