Αρχική Νέα Η WATT+VOLT στην κορυφή με το Best Team Building Program στα HR Awards!

Η WATT+VOLT στην κορυφή με το Best Team Building Program στα HR Awards!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το χρυσό βραβείο της κατηγορίας Best Team Building Program κατέκτησε η WATT+VOLT στα HR Awards, καθώς ξεχώρισε ανάμεσα στους υποψήφιους για τις πρακτικές διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού της, τοποθετώντας άλλη μια επιβράβευση στο ιστορικό της.

Τα HR Awards πραγματοποιήθηκαν φέτος για όγδοη συνεχή χρονιά, εντάσσοντας στο πρόγραμμά τους ανανεωμένες κατηγορίες με στόχο την αναγνώριση και επιβράβευση των εταιρειών που δρουν και εξελίσσονται με επίκεντρο τους εργαζόμενους τους. Η συγκεκριμένη διάκριση της WATT+VOLT είναι μια απόδειξη που επισφραγίζει την έμφαση και τη σημασία που δίνει η εταιρεία στην προώθηση της ομαδικότητας και της διαμόρφωσης ενός υγειούς περιβάλλοντος για τους εργαζομένους της.

H ολοκληρωμένη εσωτερική στρατηγική αλλά και το καινοτόμο προφίλ της εταιρείας ήταν οι παράγοντες που οδήγησαν στη διάκριση αυτή. Η WATT+VOLT αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη των εργαζομένων της για «επανένωση» από τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας κι έπειτα, αξιοποίησε τα προνόμια που προσφέρει η τεχνολογία και το gamification, οργανώνοντας πρωτότυπους ενδοεταιρικούς διαγωνισμούς αλλά και after-work ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Παράλληλα, έδωσε θετικό πρόσημο τόσο στο κοινωνικό όσο και στο περιβαλλοντικό αποτύπωμα της εταιρείας και της ομάδας της με συλλογικές δράσεις προσφοράς στο περιβάλλον. Με τη διοργάνωση μιας σειράς από special events, η εταιρεία έθεσε ενεργά και έμπρακτα σε προτεραιότητα το ευ ζην και τη συμπερίληψη όλων των WATT+VOLTers.

Η WATT+VOLT υπερήφανη για την εξέχουσα αυτή διάκριση, στα HR Awards, συνεχίζει το λαμπρό οδοιπορικό της  προς την κορυφή. Η εταιρεία προσπαθώντας πάντα να καινοτομεί και να αποτελεί πρωτοπόρο στο χώρο της ενέργειας, ακολουθεί μια σειρά ενεργειών που τη βοηθούν να μένει πάντα στο επίκεντρο της αγοράς, εξυπηρετώντας παράλληλα με τον καλύτερο τρόπο τους χιλιάδες πελάτες της. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η δημιουργία και η επέκταση του δικτύου Chargespot σε όλη την Ελλάδα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

WATT+VOLT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ