Αρχική Νέα Η WATT+VOLT επεκτείνει το δίκτυο φορτιστών Chargespot

Η WATT+VOLT επεκτείνει το δίκτυο φορτιστών Chargespot

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η WATT+VOLT εξελίσσεται σταθερά στον τομέα της πράσινης ενέργειας και της ηλεκτροκίνησης με τη συστηματική επέκταση του Chargespot, του ταχύτερα αναπτυσσόμενου δικτύου φορτιστών, σε στρατηγικά επιλεγμένες τοποθεσίες σε όλη την Ελλάδα.

Στο δυναμικό του δικτύου προστέθηκαν 4 νέα μέλη: Τα θεματικά πάρκα “The Ranch” στο Σοφικό Κορινθίας και το “Μια φορά κι έναν καιρό” στην Αυλώνα, το παράρτημα της αλυσίδας καφέ Gregory’s Cafe στο Κιάτο και το ξενοδοχείο Aegli Arachova. Με τις νέες αυτές συνεργασίες η WATT+VOLT δίνει πλέον πράσινο χαρακτήρα στην ψυχαγωγία, την αναψυχή και τη χαλάρωση των οδηγών ηλεκτροκίνητων αμαξιών προετοιμάζοντας τους ταυτόχρονα για βιώσιμες εξορμήσεις στην εξοχή.

watt and volt franchisee

Με πρόσβαση σε παραπάνω από 250.000 φορτιστές, το Chargespot αποτελεί την ολοκληρωμένη λύση στην ηλεκτροκίνηση, με την υπογραφή τηςWATT+VOLT, τόσο για τους ιδιώτες κατόχους ηλεκτροκίνητων οχημάτων όσο και για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να βελτιώσουν το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του εταιρικού τους στόλου. Με γνώμονα την καινοτομία, διαθέτει τη δική του εύχρηστη εφαρμογή στην οποία οι κάτοχοι μπορούν να βρουν τον κοντινότερό τους φορτιστή ώστε να είναι “γεμάτοι” ενέργεια όπου και αν βρίσκονται, φορτίζοντας το όχημά τους εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια.

Η WATT+VOLT πατάει γκάζι στην ηλεκτροκίνηση με το Chargespot, συμβάλλοντας έτσι ενεργά στην ανάπτυξη πιο βιώσιμων κοινωνιών.

watt and volt katastima

Η WATT+VOLT είναι ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους ολοκληρωμέvων υπηρεσιών Ενέργειας με το μεγαλύτερο δίκτυο φυσικών καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

Η ηλεκτρική ενέργεια, το φυσικό αέριο και η ευρεία γκάμα ολοκληρωμένων υπηρεσιών και λύσεων εξοικονόμησης ενέργειας που προσφέρει στον τελικό καταναλωτή είναι αυτά που καθιστούν την εταιρεία ως τον κορυφαίο, ολοκληρωμένο πάροχο ενέργειας

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

WATT+VOLT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ