Αρχική Νέα H Θεσσαλονίκη υποδέχεται το 3ο κατάστημα THE MR. GADGET

H Θεσσαλονίκη υποδέχεται το 3ο κατάστημα THE MR. GADGET

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

3ο κατάστημα για τον THE MR. GADGET! Το νέο κατάστημα του concept που κυριαρχεί στον κόσμο της τεχνολογίας στεγάζεται στο One Salonica Outlet Mall στην οδό Γιαννιτσών στη Θεσσαλονίκη και εφοδιάζει το κοινό με όλα τα απαραίτητα tech gadgets και συσκευές της αγοράς .

Όλα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

Με τον fancy χαρακτήρας του,  τα χρηστικά αξεσουάρ για κινητά, δώρα, κινητά και tablets καθώς και το service αυτών, ο THE MR. GADGET έχει καθιερωθεί στον καθιστά κορυφαίο προορισμό των απανταχού tech fans.

Πέρα από τα 3 καταστήματα στη συμπρωτεύουσα, η εταιρεία διαθέτει και ένα από τα δημοφιλέστερα e-shop με χιλιάδες fans και θετικά reviews για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του.

Ο THE MR. GADGET έχοντας χτίσει ένα ισχυρό brand name στο χώρο της τεχνολογίας παρέχει την αναγνωρισιμότητα και την εμπιστοσύνη του κοινού στους συνεργάτες του που θα ενταχθούν στο δίκτυό του και στην αγορά του retail.

Η εταιρεία “THE MR.GADGET” αποτελεί μέλος του ομίλου Versa , ο οποίος σχεδίασε ένα σωστά δομημένο σύστημα franchise με μοναδικές απευθείας συνεργασίε ς με τους μεγαλύτερους παραγωγούς και τα ισχυρότερα brands διεθνώς. Και μάλιστα μέσα σε μια αγορά που συνεχώς διευρύνεται!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ