Αρχική Νέα Η συνεργασία με την CHICK IN ΚΑΛΑΪΤΖΗ και οι παράγοντες επιτυχίας

Η συνεργασία με την CHICK IN ΚΑΛΑΪΤΖΗ και οι παράγοντες επιτυχίας

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μια αγορά που επιδεικνύει σταθερότητα, μια εταιρεία που ξέρει να προσφέρει φρέσκα προϊόντα υψηλής ζήτησης και ένα υπερσύγχρονο και λειτουργικό μοντέλο καταστήματος. Για την κα Ζωή Λιούτα που αναζητούσε μια έξυπνη και πρωτότυπη ιδέα -που να μπορεί να αναπτυχθεί στο σημερινό οικονομικό κλίμα- η επιλογή της CHICK IN ΚΑΛΑΪΤΖΗ, όπως αποδεικνύεται, συνδυάζει όλα τα παραπάνω.

Μεγαλωμένη μέσα στο εμπόριο η σκέψη να αποκτήσει τη δική της επιχείρηση φαινόταν οικεία.

«Mελέτησα διεξοδικά την αγορά και τις τάσεις, και διαπίστωσα ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια της κρίσης, η αγορά τροφίμων και συγκεκριμένα η λιανική πώληση τροφίμων, παρουσιάζει ανθεκτικότητα, ακόμα και ανοδική πορεία θα τολμούσα να πω», εξηγεί σε συνέντευξή της στο τεύχος 61 του FRANCHISE SUCCESS .

Ποιοί ήταν οι λόγοι της τελικής επιλογής;
«Πρόκειται για μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία που δεν εφησυχάζει ποτέ! Ανανέωση προϊόντων, φρέσκες ιδέες, συνεχής εγρήγορση είναι σημεία στρατηγικής σημασίας για την αλυσίδα και το βλέπω πλέον στην πράξη ως μέλος του δικτύου» δηλώνει με ενθουσιασμό.

Ποια σημεία ξεχωρίζουν στη μεταξύ τους συνεργασία;
«Οι ίδιοι οι άνθρωποί της» απαντά με έμφαση. «Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα και με διάθεση ειλικρινούς συνεργασίας αναπτύσσονται ισχυρές σχέσεις με ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους». Εξηγεί πως πολύ σημαντική ήταν η υποστήριξη από την εταιρεία πριν και μετά το άνοιγμα του καταστήματος. «Όλοι οι άνθρωποι της εταιρείας βρίσκονται δίπλα μου και με στηρίζουν με την εμπειρία τους. Η παρουσία τους είναι καταλυτική στην επίλυση κάθε είδους προβλημάτων» συμπληρώνει.

Ποια είναι όμως τα βασικά χαρακτηριστικά του δικτύου καταστημάτων CHICK IN ΚΑΛΑΪΤΖΗ;

  • Ισχυρό όνομα
  • Έμπειρη ομάδα
  • Υπερσύγχρονο και λειτουργικό κατάστημα
  • Ποιοτικά, φρέσκα και πρωτότυπα προϊόντα
  • Υποστήριξη σε κάθε στάδιο της συνεργασίας

Ο συνδυασμός όλων των παραγόντων «εξοπλίζει» με ισχυρά εφόδια επιτυχίας την επένδυση κάθε νέου συνεργάτη και όπως τονίζει η κα Λιούτα «Σημαντικό ρόλο παίζει και η προσωπικότητα του επιχειρηματία, ο ζήλος του για το συγκεκριμένο αντικείμενο και η διαρκής προσπάθειά του για παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών σε όλους τους πελάτες και στον καθένα ξεχωριστά».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη της κας Λιούτα

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ