Αρχική Νέα Η πρόταση ΑΒ SHOP & GO ενισχύει την επιχειρηματικότητα

Η πρόταση ΑΒ SHOP & GO ενισχύει την επιχειρηματικότητα

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η ΑΒ Βασιλόπουλος στηρίζει την επιχειρηματικότητα! Γι’ αυτό το 2004 δημιούργησε μια νέα πρόταση βασισμένη στη λειτουργία ευέλικτων καταστημάτων που προσφέρουν αγοραστικές λύσεις στον σύγχρονο καταναλωτή, εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

Τα AB SHOP & GO, απευθυνόμενα στον επιχειρηματία που θέλει να δραστηριοποιηθεί στην πόλη, δημιουργεί μικρά καταστήματα που έχουν ως στόχο την κάλυψη των αναγκών του κοινού, των καθημερινών αλλά και των έκτακτων εκτός του καθιερωμένου ωραρίου λειτουργίας των καταστημάτων.

Τα AB SHOP & GO μετράνε μέχρι τώρα 38 καταστήματα σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη. Ιδανικά για πυκνοκατοικημένες περιοχές, σημεία μεγάλης συγκέντρωσης όπως σταθμοί Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, χώρους εργασίας κτλ, τα καταστήματα AB SHOP & GO φέρνουν την αλφαβητική εμπειρία ακόμα πιο κοντά στον καταναλωτή, χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθεί, χωρίς ουρές και στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Το ισχυρό brand, η υψηλή τεχνογνωσία, η άρτια οργάνωση, οι σύγχρονες υποδομές και οι πιο συμφέρουσες συνεργίες με προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό συνθέτουν μια πρόταση με όλες τις προϋποθέσεις για επιτυχία και κερδοφορία.

Θέλεις κι εσύ να ανοίξεις AB Shop & Go; Διάβασε περισσότερα εδώ!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ