Αρχική Νέα Η προσιτή πολυτέλεια του ITALUS δημιουργεί πιστό κοινό

Η προσιτή πολυτέλεια του ITALUS δημιουργεί πιστό κοινό

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το ITALUS γνωρίζει πολύ καλά ότι όλοι αξίζουμε μια δόση πολυτέλειας στην καθημερινότητα μας. Για το λόγο αυτό, το κατάστημα διαθέτει ένα πλούσιο μενού απαράμιλλης ποιότητας και φιλικό προς στην τσέπη του επισκέπτη.

Στο μενού του βρίσκουμε λαχταριστές προτάσεις για πρωινό, ζουμερά σάντουιτς και πίτσες για μεσημεριανό αλλά και μοναδικά γλυκά για το απόγευμα.

Και όταν πέσει ο ήλιος, παρέες φίλων, ζευγάρια, εργαζόμενοι μαζεύονται στο ITALUS για να απολαύσουν το ποτό τους μαζί με προσεγμένα πιάτα. Και όλα αυτά σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής που σε μεταφέρει νοερά σε άλλες πόλεις. Το ITALUS είναι ένα all day κατάστημα που εξυπηρετεί κάθε επισκέπτη βασιλικά προσφέροντας μια προσιτή πολυτέλεια.

italus franchise

Διαχρονική κερδοφορία 

Με πλούσιο προιοντικό μείγμα και με δυνατό καφέ, το ITALUS καλύπτει πολλαπλές ανάγκες και στοχεύει σε διαφορετικά κοινά. Δίνοντας βάση στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις του σύγχρονου καταναλωτή είναι πάντα “ένα βήμα μπροστά” προσφέροντας ποιότητα και συνέπεια.

Σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον, όσο η αγορά της καφεστίασης, το ITALUS πρωτοπορεί φέρνοντας μια φρέσκια πρόταση στον καταναλωτή. Οι καινοτομίες του ITALUS  χτίζουν πιστό κοινό αυξάνοντας την αναγνωρισιμότητα του concept σε όλη την Αθήνα.  Όσο πιο γνωστό γίνεται το brand, τόσο μεγαλύτερη σιγουριά και ασφάλεια δημιουργεί σε νέους επενδυτές που θέλουν να φτιάξουν το δικό τους κατάστημα.

italus franchise
Δομημένο σύστημα franchise

H πρόταση franchise IΤALUS βασίζεται σε ένα αποδεδειγμένο επιχειρηματικό μοντέλο που έχει σχεδιαστεί για να μπορεί εύκολα να διεισδύσει στην εκάστοτε τοπική αγορά αποφέροντας μακροχρόνια κερδοφορία στο νέο συνεργάτη. Παράλληλα ο νέος συνεργάτης έχοντας δίπλα την έμπειρη ομάδα του IΤALUS νιώθει ασφάλεια.

Η ομάδα του ITALUS εξοπλίζει τους νέους συνεργάτες με όλα τα απαραίτητα εφόδια ώστε να νιώθουν έτοιμοι να λειτουργήσουν σωστά το νέο τους κατάστημα.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ITALUS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ