Αρχική Νέα Η ποιότητα ως ισχυρό πλεονέκτημα της Bufala Gelato

Η ποιότητα ως ισχυρό πλεονέκτημα της Bufala Gelato

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η ποιότητα των προϊόντων είναι το Α και το Ω για ένα δίκτυο εστίασης. Και για την Bufala Gelato αποτελεί βασικό συστατικό του concept.

Γιατί, η Bufala Gelato είναι μια gelateria διαφορετική από τις άλλες.

Η γεύση και η διατροφική αξία των προϊόντων που προσφέρει είναι το επίκεντρο της φιλοσοφίας της και αποτέλεσμα μακρόχρονης έρευνας του τμήματος R&D της εταιρείας. Με ποιοτικές πρώτες ύλες και κατοχυρωμένες συνταγές δημιουργούν ένα product mix με ισχυρά πλεονεκτήματα που ξεχωρίζει στην αγορά.

Κύριο ρόλο στα καταστήματά της παίζει φυσικά το παγωτό, το οποίο φτιάχνεται καθημερινά μέσα στα ανοιχτά εργαστήρια τους. Το παγωτό της αλυσίδας, είτε από βουβαλίσιο είτε από αγελαδινό γάλα, είναι πάντα φρέσκο και προσαρμοσμένο στις γευστικές και ποσοτικές ανάγκες του κάθε σημείου.

Παράλληλα, οι γεύσεις των παγωτών ακολουθούν την εποχικότητα. Η αλυσίδα δουλεύει με φρέσκα φρούτα εποχής, προσφέροντας ποιοτικό παγωτό με τη μέγιστη γεύση.

Εκτός όμως από το ανώτερο παγωτό ημέρας, η ποιότητα πρωταγωνιστεί καθημερινά και στα υπόλοιπα προϊόντα της αλυσίδας.

Οι απολαυστικές buffle cones που έχουν γίνει viral στα media ψήνονται πάντα τη στιγμή της παραγγελίας με φρέσκο μείγμα ημέρας, ενώ τα τραγανά χωνάκια παγωτού παρασκευάζονται κι αυτά καθημερινά  στο εργαστήριο του κάθε καταστήματος με την μοναδική συνταγή της Bufala Gelato.

Ο παράγοντας «ποιότητα» είναι αυτός που καθορίζει την αγοραστική απόφαση και την κερδοφορία. Χάρη στην ανώτερη ποιότητα στην οποία επενδύει, η Bufala Gelato κερδίζει πιστό κοινό, χτίζει εμπιστοσύνη και ενισχύει την απόδοση της επένδυσης.

Θέλεις κι εσύ να δραστηριοποιηθείς σε έναν δημοφιλή και κερδοφόρο χώρο με την εμπειρία και την εξειδίκευση των ειδικών; Δες εδώ την πρόταση franchise της Bufala Gelato.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ