Αρχική Νέα Η ποιότητα στο ZIMARI είναι το «Άλφα και το Ωμέγα»

Η ποιότητα στο ZIMARI είναι το «Άλφα και το Ωμέγα»

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Την αγαπημένη συνήθεια του σύγχρονου καταναλωτή αποτελεί το ZIMARI, που προσφέρει δημοφιλείς, ποιοτικές και γρήγορες επιλογές coffee & snack.

«Για εμάς η ποιότητα είναι το “ Άλφα και Ωμέγα”. Βασιζόμαστε στις προδιαγραφές της πρώτης ύλης. Δεν επαναπαυόμαστε ποτέ, συνεχώς ψάχνουμε πως θα γίνουμε καλύτεροι», τονίζει ο ιδρυτής του ZIMARI, Ιουλιανός Κίππης και συμπληρώνει: «Το ZIMARI ξεχωρίζει για την υπεύθυνη δουλειά και τη συνέπεια απέναντι στο καταναλωτικό κοινό. Ο πελάτης πρέπει να νιώθει ότι τον νοιάζονται και τον περιποιούνται».

 Επιπλέον η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην επιλογή των προμηθευτών: «Ο προμηθευτής αρχικά θα πρέπει να συνάδει με τα θέλω τα δικά μας. Με ένα προμηθευτή δεν μιλάμε στην αρχή για τιμή, αλλά για την ποιότητα των προϊόντων. Πρώτα η ποιότητα και μετά η τιμή».

zimari

Ευελιξία με δύο format    

Το επιχειρηματικό μοντέλο του ZIMARI είναι σχεδιασμένο με τέτοιον τρόπο έτσι ώστε να αξιοποιούνται και οι τρεις πηγές πωλήσεων: sit in, delivery, take away. Στο πλαίσιο, λοιπόν, ανάπτυξης του δικτύου, παρέχεται η επιλογή δύο διαφορετικών format: Το πρώτο συνδυάζει ομαλά take away και sit in εμπειρία με service ή χωρίς και γίνεται αγαπημένο στέκι για όλη την διάρκεια της ημέρας, ενώ το street format προσφέρει την πιο πλήρη και ανταγωνιστική take away street coffee & food πρόταση. Με αυτόν τον τρόπο  ο συνεργάτης – franchisee διασφαλίζει τη βέλτιστη αξιοποίηση του σημείου και της τοπικής αγοράς ενδιαφέροντος.

Η επιτυχία των δύο format του ZIMARI βασίζεται στις αναγνωρισμένης ποιότητας επιλογές, το πληρέστερο προϊοντικό μείγμα στην καφεστίαση και το γεγονός ότι αποτελεί ευέλικτη πρόταση. Παράλληλα το σύστημα  franchise προσφέρει όλα τα απαιτούμενα εφόδια, προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία των συνεργατών του δικτύου.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ZIMARI

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ