Αρχική Νέα Η πληρότητα της εκπαίδευσης του Stegno δημιουργεί επιτυχημένες συνεργασίες

Η πληρότητα της εκπαίδευσης του Stegno δημιουργεί επιτυχημένες συνεργασίες

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H εκπαίδευση στα δίκτυα franchise είναι βασικός πυλώνας επιτυχίας και δημιουργίας ισχυρών ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων. Το Stegno, στο πλαίσιο αυτό, παρέχει στον συνεργάτη – franchisee από την πρώτη στιγμή όλα τα απαραίτητα εφόδια, ενώ παράλληλα τον συμβουλεύει προκειμένου να λάβει τις σωστές αποφάσεις για τη νέα του επιχειρηματική δραστηριότητα.

«Η παρουσία έμπειρων στελεχών μας δημιούργησε εξαρχής ένα αίσθημα ασφάλειας και έκανε την εκπαίδευσή μας απλή και τεχνικά κατανοητή, παρόλο που η διαδικασία θεωρείται δύσκολη», ανέφερε σχετικά η franchisee του καταστήματος στην Ανατολική Θεσσαλονίκη, Βασιλική Παπάζογλου, για να συμπληρώσει: «Μας πρόσφεραν εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη σε ένα αντικείμενο που δεν είχαμε καμία εμπειρία. Με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό γίναμε τεχνικά αυτάρκεις σε σύντομο διάστημα».

Στην κα Παπάζογλου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση η πληρότητα της εκπαίδευσης, η οποία πέρα από το τεχνικό κομμάτι «έδινε έμφαση σε τομείς όπως η φιλοσοφία της εταιρείας, η προσέγγιση των αναγκών των πελατών, η σωστή διαχείριση κάθε είδους καταστάσεων κ.λπ. Ένα πακέτο πλήρες και οργανωμένο που δεν αφήνει κενά. Και βέβαια η παρουσία στελεχών της εταιρείας για δύο εβδομάδες μαζί μας σε κατάσταση on the job training. Είμαστε σε καθημερινή επικοινωνία και όποτε χρειαστεί είναι εκεί για μας. Πραγματοποιούνται συνεχώς και σε τακτά χρονικά διαστήματα επισκέψεις στελεχών στο κατάστημα».

stegno

Stegno – «Family Friendly Franchise»

Το Stegno σέβεται και στηρίζει την έννοια της επιχειρηματικής δραστηριότητας. Ο συνεργάτης – franchisee, όντας μέλος του δικτύου, μπορεί να επιτύχει τους επιχειρηματικούς του στόχους, διατηρώντας παράλληλα την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής του ζωής. Επιπλέον το Stegno τιμά τον θεσμό της οικογένειας και ενισχύει την επιχειρηματικότητα των οικογενειακών επιχειρήσεων, με διαδικασίες και πρακτικές που διευκολύνουν τη λειτουργία, εξασφαλίζοντας τη συνέχεια της επιχείρησης.

Δικαιωματικά, λοιπόν, το δίκτυο Stegno τιμήθηκε με το βραβείο «Family Friendly Franchise» στα The Franchise Success Awards 2022, καθώς στηρίζει την οικογένεια και προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες ευημερίας και επαγγελματικής ανέλιξης, έχοντας υιοθετήσει μια κουλτούρα αμεσότητας, αμοιβαιότητας και υπεύθυνου franchising.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

STEGNO

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ