Αρχική Νέα Η Pet City μας παρουσιάζει το νέο της κανάλι στο Υoutube

Η Pet City μας παρουσιάζει το νέο της κανάλι στο Υoutube

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η Pet City, η μεγαλύτερη αλυσίδα pet shop στην Ελλάδα, επενδύει σε ενέργειες μάρκετινγκ, ώστε να παραμένει πάντα η πρώτη επιλογή των καταναλωτών, σε ό,τι σχετίζεται με τα αγαπημένα τους ζωάκια.

Αυτή τη φορά, μας παρουσιάζει το νέο κανάλι της στο Youtube, στο οποίο το κοινό βρίσκει τα νέα τηλεοπτικά σποτ με το μήνυμα «Αγαπώ τα Ζώα, Σέβομαι το Περιβάλλον». Δείτε το, εδώ.

Η Pet City, με παρουσία 20 και πλέον χρόνων στον χώρο της λιανικής, γνωρίζει πώς να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των πιστών μας φίλων. Διαθέτει πάνω από 20.000 κωδικούς προϊόντων που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από τροφές και αξεσουάρ, μέχρι είδη υγιεινής και καλλωπισμού. Πρόσφατα μάλιστα, η Pet City προχώρησε σε ανανέωση του προϊοντικού της μείγματος, συστήνοντάς μας τη Vita Veg, μια πλήρη τροφή που περιέχει πρωτεΐνες, προβιοτικά και σύμπλεγμα πολυβιταμινών, χωρίς καμία χημική επεξεργασία, που δίνει δύναμη και αντοχή στις καθημερινές δραστηριότητες των κατοικιδίων!

Η δημιουργία της PeT City βασίζεται στη φιλοσοφία του one stop shop, δηλαδή του καταστήματος στο οποίο ο πελάτης μπορεί να βρει όλα τα εξειδικευμένα αντικείμενα και τις υπηρεσίες που αναζητά. Η υψηλή κυκλοφοριακή ταχύτητα των προσφερόμενων προϊόντων, οι ανταγωνιστικές τιμές και η μεγάλη ποικιλία συνθέτουν ορισμένα από τα προνόμια που απολαμβάνουν οι υποψήφιοι franchisees του δικτύου Pet City.

Έχοντας ως όραμα τη δημιουργία της μεγαλύτερης οικογένειας φιλόζωων στην Ελλάδα, η Pet City έχει σχεδιάσει την ανάπτυξη του δικτύου της μέσω franchise καταστημάτων, αναζητώντας συνεργάτες σε όλη την ελλαδική περιφέρεια.

Για να αποκτήσεις το δικό σου Pet City, πάτησε εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ