Αρχική Νέα H Pet City δημιουργεί τη μεγαλύτερη οικογένεια φιλόζωων στην Ελλάδα!

H Pet City δημιουργεί τη μεγαλύτερη οικογένεια φιλόζωων στην Ελλάδα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

60 καταστήματα, ένα όνομα, μια ιστορία! Με μότο «Τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους, η Pet City , το κορυφαίο pet shop brand – συνώνυμο της ποιότητας και της ποικιλίας – αναπτύσσεται με τη μέθοδο του franchising, αναζητώντας συνεργάτες στην περιφέρεια.

Ήδη διαθέτει καταστήματα στη Θεσσαλονίκη (2) και τη Χαλκίδα (2), στα οποία οι πελάτες βρίσκουν μια ευρεία γκάμα από τροφές, αξεσουάρ, αντιπαρασιτικά κ.λπ. για τα αγαπημένα τους ζωάκια.

Κύριο μέλημα της Pet City είναι η επιλογή, η εκπαίδευση και η υποστήριξη ικανών franchisees που επιθυμούν να γίνουν μέλος του δυναμικού δικτύου της. Τα βασικά στοιχεία που θα πρέπει να διακρίνουν τον υποψήφιο συνεργάτη είναι η υπευθυνότητα, το μεράκι, ο επαγγελματισμός και κυρίως το ενδιαφέρον για τον πελάτη και το κατοικίδιό του.

Ξεκινώντας τη συνεργασία με την Pet City, o υποψήφιος συνεργάτης/franchisee αποκτά ολοκληρωμένη μεθοδολογία, ώστε να ανοίξει τη δική του επιχείρηση, έχοντας μόνιμη καθοδήγηση και διαρκή υποστήριξη από μια έμπειρη ομάδα με συνεχή ανοδική πορεία.

Η Pet City «αγκαλιάζει» το νέο συνεργάτη από την πρώτη μέρα, προσφέροντάς του:

  • Αρχική και συνεχή εκπαίδευση.
  • Υποστήριξη στην επιλογή τοποθεσίας του καταστήματος.
  • Διαμόρφωση και σχεδίαση χώρου.
  • Διακόσμηση και visual merchandising.
  • Βοήθεια στην επιλογή προσωπικού.
  • Ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο.
  • Εμπορικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές, διασφαλίζοντας την πληρέστερη προϊοντική γκάμα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.
  • Συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος.

Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο για multi – unit συνεργασία, ώστε ο υποψήφιος συνεργάτης να μπορεί να λειτουργεί πάνω από ένα κατάστημα Pet City, επιβλέποντας επαρκώς όλα τα σημεία πώλησης, ταυτόχρονα.

Μάθε πώς θα αποκτήσεις το δικό σου Pet City, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ