Αρχική Νέα Η Pet City αναζητά συνεργάτες στην περιφέρεια

Η Pet City αναζητά συνεργάτες στην περιφέρεια

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Επιτυχημένο θεωρείται ένα brand, όταν το κοινό το ταυτίζει απόλυτα με τις υπηρεσίες που προσφέρει. Έτσι, όταν σκεφτόμαστε προϊόντα για κατοικίδια ζώα, έρχεται αμέσως στο μυαλό μας το όνομα Pet City!

pet-city-franchising

Το κοινό γνωρίζει πως και στα 65 καταστήματα του δικτύου θα βρει περισσότερους από 20.000 κωδικούς προϊόντων στις καλύτερες τιμές. Τροφές, προϊόντα καλλωπισμού, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, κρεβατάκια και κάθε τι που χρειάζονται τα αγαπημένα σας ζωάκια, είναι διαθέσιμα στα Pet City που μένουν πιστά στο μότο της εταιρείας: «Τα πάντα για τους πιστούς μας φίλους». Μάλιστα, η εταιρεία συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία και μας συστήνει το νέο κατάστημά της στον Άλιμο (Καλαμακίου 86), ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο το brand.

pet-city-franchise

Ερχόμενος στη δυναμική οικογένεια

O υποψήφιος συνεργάτης/franchisee της Pet City αποκτά τη δική του επιχείρηση, έχοντας διαρκή υποστήριξη από την εταιρεία. Επιπλέον, ο franchisee της Pet city επωφελείται από την τεράστια ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας που του δίνουν μεγάλο περιθώριο κέρδους. Παράλληλα, οι συμφωνίες  που έχει συνάψει η Pet City με τους μεγαλύτερους προμηθευτές σε Ελλάδα και εξωτερικό, διασφαλίζουν την πληρέστερη γκάμα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

pet-city-katoikidia

Η Pet City στέκεται στο πλευρό του συνεργάτη, προσφέροντάς του:

  • Την πληρέστερη προϊοντική γκάμα
  • Εμπορικές συνεργασίες με κορυφαίους προμηθευτές
  • Μεγάλη ποικιλία προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας
  • Αναλυτική αξιολόγηση της κάθε εναλλακτικής τοποθεσίας, ώστε να καταλήξει σε αυτή με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα
  • Ενιαία εξωτερική και εσωτερική εικόνα του καταστήματος και τοποθέτηση προϊόντων στα ράφια με τρόπο που να εξυπηρετεί τη ζήτηση
  • Επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού
  • Ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο
  • Ενιαίο σύστημα μηχανογράφησης και κωδικοποίησης προϊόντων
  • Συνεχή υποστήριξη στην καθημερινή λειτουργία του καταστήματος

Έχοντας αναπτύξει όλη την τεχνογνωσία για την υποστήριξη των μελών του δικτύου, η Pet City αναζητά συνεργάτες στην περιφέρεια που θα γίνουν μέλη της μεγαλύτερης αλυσίδας για τα κατοικίδια στην Ελλάδα.

Για το δικό σου Pet City, μπες εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ