Αρχική Νέα Η πανδημία ανέδειξε την άρτια οργάνωση του εκπαιδευτικού Ομίλου εν-τάξη

Η πανδημία ανέδειξε την άρτια οργάνωση του εκπαιδευτικού Ομίλου εν-τάξη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ο εκπαιδευτικός Όμιλος εν-τάξη, παρά τις δυσμενείς συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία, παρουσίασε αύξηση του αριθμού των μαθητών κατά 36%, συγκριτικά με την περσινή χρονιά, φτάνοντας αυτή τη στιγμή τους 1.420 μαθητές.

en-raksi-franchise-frontistiria-mathites

Ο Σπύρος Κατωπόδης, franchisee του εν-τάξη Βύρωνα , αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η πανδημία ανέδειξε την άρτια οργάνωση του εκπαιδευτικού Ομίλου εν-τάξη, ο οποίος βγήκε πιο δυνατός μέσα από την πανδημία μιας και ανταποκρίθηκε πλήρως στις απαιτήσεις των μαθητών του. Το αποτέλεσμα ήταν να αυξήσει πιο πολύ τη δυναμική του, γεγονός που με χαροποίησε ακόμα περισσότερο για την επιλογή της συνεργασία μου με τα εκπαιδευτήρια εν-τάξη».

en-taksi-franchisee-virona

Ερωτώμενος για την υποστήριξη που έλαβε κατά την προετοιμασία του εκπαιδευτηρίου του, δηλώνει τα εξής: «Η παρουσίαση των εξ αποστάσεων τρόπων δράσης σε όλα τα επίπεδα ήταν εντυπωσιακή. Κινηθήκαμε στοχευμένα πάνω σε διαφορετικά μονοπάτια από τα συνηθισμένα, με απόλυτη επιτυχία, ενώ δεν έχει σταματήσει η εταιρεία να ανακαλύπτει νέους δρόμους στην εποχή που διανύουμε με όρεξη, μεράκι και διάθεση για δημιουργία. Επίσης, έλαβα υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα συνεργασίας. Όλη η ομάδα του Ομίλου στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μου, πρόθυμη να βοηθήσει σε ό,τι χρειαστώ».

Μελλοντικός στόχος του κ. Κατωπόδη είναι η περαιτέρω ανάπτυξη του εκπαιδευτηρίου του και η προοπτική δημιουργίας ενός νέου φροντιστηρίου σε κάποιον όμορο δήμο. «Είμαι σίγουρος ότι το μέλλον του Ομίλου στον χώρο της εκπαίδευσης προδιαγράφεται λαμπρό και αισθάνομαι ευγνώμων που είμαι κι εγώ μέλος αυτού», καταλήγει.

Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise των εν-τάξη, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ