Αρχική Νέα Η οικογένεια του Nails 4 You μεγαλώνει! Νέο κατάστημα στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης!

Η οικογένεια του Nails 4 You μεγαλώνει! Νέο κατάστημα στην Ανάληψη Θεσσαλονίκης!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H αναπτυξιακή πορεία της Νο1 αλυσίδας περιποίησης άκρων, Nails 4 You συνεχίζεται και συνεχώς ανοίγουν νέα καταστήματα. Επόμενος σταθμός η περιοχή της Ανάληψης στη Θεσσαλονίκη που μόλις άνοιξε. Το κοινό της Θεσσαλονίκης έχει καταλάβει ότι το Nails 4 You προσφέρει τις πιο καινοτόμες υπηρεσίες και ανυπομονεί ποτέ θα ανοίξει στην περιοχή του το επόμενο Nails 4 You.

Εκτός όμως από τη Θεσσαλονίκη, και η Αττική και η Εύβοια απολαμβάνουν τη εμπειρία που προσφέρουν τα beauty lounge του δικτύου Nails 4 You. Ένα δίκτυο, που εδώ και 2 χρόνια oλοένα μεγαλώνει και γιγαντώνεται, δημιουργώντας ευχαριστημένες πελάτισσες και ακόμα πιο ευχαριστημένους franchisees.

nails4you_new_store_5_1

Δίπλα στον συνεργάτη-franchisee από την πρώτη στιγμή

To δίκτυο Nails 4 You αποτελείται από ευχαριστημένους συνεργάτες που ξέρουν ότι ανήκουν σε μια οικογένεια που είναι πάντα δίπλα τους. Από την πρώτη κιόλας μέρα της συνεργασίας, ο franchisee καταλαβαίνει ότι έχει να κάνει με master του είδους και ότι πρακτικά δεν χρειάζεται να κάνει τίποτα, καθώς η εταιρεία έχει μεριμνήσει για τα πάντα. Η πρόταση franchise Nails 4 You έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει τον νέο συνεργάτη.

Mε πρωτοποριακό τρόπο οργάνωσης και λειτουργίας, ελαχιστοποιεί την απαιτούμενη εμπλοκή του επενδυτή και εγγυάται την εύρυθμη λειτουργία του νέου καταστήματος από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας του. Η εταιρεία αναλαμβάνει τα πάντα όπως την κατασκευή του καταστήματος, εύρεση προσωπικού, προϊόντα και εξοπλισμό. Έτσι γρήγορα και εύκολα το κατάστημα σου είναι έτοιμο για λειτουργία.

nails4you_new_store_5_1

To No1 beauty lounge στο franchising

Ξεκινώντας από το 2016, το πρώτο Nails 4 You άνοιξε με σκοπό να προσφέρει στην γυναίκα του σήμερα την περιποίηση που χρειάζεται για να αναδείξει την μοναδικότητά της. Σε έναν χώρο οικείο και φιλόξενο, με εξειδικευμένο προσωπικό και μοναδικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές, το κοινό του Nails 4 You νιώθει ότι βρίσκεται στο δικό του beauty salon.

H ύπαρξη αυτού του χώρου, δεν άργησε να γίνει γνωστή και όλο και περισσότερες γυναίκες ήθελαν να απολαύσουν την ξεχωριστή εμπειρία Nails 4 You. Η επέκταση ήταν και επιβεβλημένη και ήρθε μέσα από τις συνεργασίες franchise, το 2018. Σήμερα το δίκτυο αριθμεί πάνω από 30 καταστήματα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Εύβοια και παράλληλα ετοιμάζονται νέα beauty spots.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

NAILS 4 YOU

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ