Αρχική Νέα Η οικογένεια του Γρηγόρη μεγαλώνει

Η οικογένεια του Γρηγόρη μεγαλώνει

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Από την Δευτέρα 31/01/2022 η οικογένεια του Γρηγόρη μεγάλωσε. Στη Δηλαβέρη 14 στον Πειραιά φιλοξενείται πλέον το νέο κατάστημα Γρηγόρης. Εκεί μπορούμε να προμηθευτούμε τον αγαπημένο μας καφέ μαζί με μία μεγάλη ποικιλία από πίτες, vegan επιλογές, σάντουιτς, φυσικούς χυμούς-smoothies, σαλάτες και γλυκίσματα όλα με την παραδοσιακή γεύση του Γρηγόρη που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε από το 1972.

Ο ‘Όμιλος «Γρηγόρης» πρωτοστατεί στον τομέα των γρήγορων μικρογευμάτων τα τελευταία 50 χρονιά με ένα δίκτυο που μετράει παραπάνω από 360 καταστήματα σε Ελλάδα – Κύπρο- Ρουμανία και Γερμανία. Πέρσι του απονεμήθηκε το “Stelios Stavridis” Award for Excellence in Franchising στα THE FRANCHISE SUCCESS AWARDS 2021, διάκριση με την οποία αναγνωρίζεται η μακροχρόνια παρουσία του στην αγορά του franchising.Επίσης βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Franchise success η Άννα Κολυβά, Marketing Director του ομίλου «Γρηγόρης» έκανε λόγο για τις αλλαγές που έχει επιφέρει η πανδημία «Μια ανατροπή ήταν ότι άλλαξαν οι προτεραιότητες. Μέσα σε μία νύχτα μεγάλη εστίαση δόθηκε στην προστασία των εργαζομένων και των πελατών καθώς και στη θέσπιση διαδικασιών για την τήρηση των κανόνων υγιεινής και Social distancing. Η προμήθεια μέσων ατομικής προστασίας, όπως μάσκες, διαχωριστικά, αντισηπτικά κλπ., μπήκαν ξαφνικά και επιτακτικά στα πλάνα μας. Το ίδιο και η εκπαίδευση του προσωπικού.»

Μιλώντας για τις προκλήσεις που δημιούργησε ο Covid-19 και πως τις αντιμετώπισαν αναφέρει ότι λόγω της έμφασης που δίνουνε στον ψηφιακό μετασχηματισμό, ήταν ήδη έτοιμοι από την πρώτη μέρα να δουλέψουν από τα σπίτια τους. Επίσης πολύ γρήγορα αφουγκραστήκαν τις διατροφικές αλλαγές του κοινού, λανσάροντας μία πληθώρα νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στις νέες ανάγκες και προτιμήσεις των καταναλωτών. Επιπλέον θεσπίσανε αμέσως νέες υπηρεσίες όπως το delivery χωρίς επαφή και συνάψανε συμφωνία με aggregators.
Παράλληλα επισημαίνει ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να επενδύσουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό και στη δημιουργία μίας κοινής wow omnichannel εμπειρίας.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ