Αρχική Νέα Η οικογένεια του Coffee Berry συνεχίζει να μεγαλώνει

Η οικογένεια του Coffee Berry συνεχίζει να μεγαλώνει

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Τα πρωτοποριακά και ανώτερης ποιότητας street cafe, Coffee Berry, γνωστά και πλέον περιζήτητα για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, συνεχίζουν να επεκτείνονται και να «σερβίρουν» την μοναδική τεχνογνωσία τους και εμπειρία καφέ τώρα και στη Νέα Σμύρνη.

Το καινούριο κατάστημα από τις 15 Δεκεμβρίου υποδέχεται όλους τους πιστούς αλλά και τους νέους του φίλους, για να απολαύσουν τις ξεχωριστές ποικιλίες καφέ και τις δελεαστικές γευστικές του προτάσεις όπως ξηροί καρποί, αποξηραμένα φρούτα, σαλάτες, σάντουιτς, σοκολάτες και πολλές άλλες λιχουδιές. Το ισχυρό brand name, η καινοτομία, η τεχνογνωσία, η συνεχής εκπαίδευση και η απαράμιλλη ποιότητα, καθιστούν τα  Coffee Berry μια πολύ ελκυστική επιχειρηματική πρόταση, καθώς ακολουθούν όλες τις νέες τάσεις της αγοράς και αυξάνουν συνεχώς την πελατειακή τους βάση.

Η εταιρεία διαθέτει ένα ευέλικτο επιχειρηματικό μοντέλο που προσαρμόζεται εύκολα στη δυναμική της κάθε περιοχής και μέσω του franchising συνεχίζει να αναπτύσσεται, διασφαλίζοντας κερδοφορία στους συνεργάτες της και αυξημένη αποδοτικότητα επένδυσης.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ