Αρχική Νέα Η οικογένεια της Pizza Fan μεγαλώνει και επιβραβεύει τους συνεργάτες της

Η οικογένεια της Pizza Fan μεγαλώνει και επιβραβεύει τους συνεργάτες της

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Η επιτυχημένη πορεία της Pizza Fan για περίπου 20 χρόνια συνεχίζεται και ενθαρρύνει όλα τα μέλη της εταιρείας και τους franchisee να οραματίζονται και να προσπαθούν για ένα πιο αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μέλλον.

Παρουσιάζει ραγδαία αναπτυξιακή πορεία και δυναμική, γεγονός καθοριστικό για τη συνεργασία με την οικογένεια Μαντζιαβά και την επέκταση του δικτύου με 6 καταστήματα σε Χαλάνδρι, Μελίσσια, Αγία Παρασκευή, Αγίους Αναργύρους, Νέα Ιωνία και Νέο Ηράκλειο.

Το ισχυρό brand name, η καλή διάθεση και η συνεργασία με τους υπεύθυνους της εταιρείας είναι τα βασικά στοιχεία που προσελκύουν νέους επενδυτές και κρατάνε την εταιρεία πρώτη στην κατάταξη για το pizza delivery στην Ελλάδα.

Ποιο είναι το πιο «δυνατό χαρτί» του συστήματος franchise της Pizza Fan;

«Πρώτο και κύριο είναι το προϊόν και η ποιότητά του. Η αυστηρή επιλογή πρώτων υλών και τα αγνά υλικά που φθάνουν καθημερινά στα καταστήματά μας εγγυώνται ότι το τελικό προϊόν που θα απολαύσει ο πελάτης θα είναι απόλυτα ελεγμένο», αναφέρουν χαρακτηριστικά τα μέλη της οικογένειας που έχουν αναλάβει το franchise των 6 προαναφερθέντων καταστημάτων.

Επιπλέον η εμπιστοσύνη , η υποστήριξη και η άριστη συνεργασία με όλα τα τμήματα της εταιρείας βοηθά τους franchisee να νιώσουν ότι ανήκουν στην ίδια οικογένεια έχοντας κοινό όραμα και στόχο.

«Το μοντέλο της Pizza Fan είναι σίγουρο, δοκιμασμένο και επιτυχημένο εδώ και 20 χρόνια, για αυτό και είναι η Νο1 πίτσα στην ελληνική αγορά », κλείνουν προτρέποντας περισσότερους franchisees να ενταχθούν στο δίκτυο της αλυσίδας.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ