Αρχική Νέα Η Νοσοκόμα στο σπίτι: Με 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της υγείας

Η Νοσοκόμα στο σπίτι: Με 20 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της υγείας

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με την ένταξη στο δίκτυο Νοσοκόμα στο σπίτι , οι συνεργάτες  δραστηριοποιούνται σε μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αγορά και αποκτούν πρόσβαση σε ένα υπεύθυνο δίκτυο franchise, με πάνω από 20 χρόνια πρακτικής εμπειρίας στην παροχή υψηλής ποιότητας ιατρικών και παραϊατρικών υπηρεσιών.

Ποια είναι τα μυστικά της επιτυχίας; Όπως δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Δ. Γαϊδαρτζής, Δνων Σύμβουλος της εταιρείας: «Εξυπηρέτηση, Οργάνωση, Ταχύτητα, Φροντίδα. Αυτά είναι τα 4 «μυστικά» της 20χρονης πορείας μας που μας επιτρέπουν να προσφέρουμε τις ποιοτικές υπηρεσίες  μας στον συνάνθρωπο μας». Όλα αυτά τα 20 χρόνια η εταιρεία έχει εξυπηρετήσει το 90% της Θεσσαλονίκης. «Οι πολίτες την έχουν αγκαλιάσει και την αναγνωρίζουν ως την «νοσοκόμα» που θέλουν να έχουν στο σπίτι τους».

Αναγκαίες υπηρεσίες σε πολλαπλά κοινά -στόχους-άτομα 3ης ηλικίας, βρέφη, οικογένειες, ευαίσθητες ομάδες πληθυσμού-η επιχειρηματική πρόταση Νοσοκόμα στο σπίτι έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να καλύπτει και τις ανάγκες έμπειρων επενδυτών – manager αλλά και ατόμων με αντίστοιχες σπουδές και εμπειρία στον κλάδο.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ