Αρχική Νέα Η νέα φιλοσοφία στις τουριστικές υπηρεσίες από την Holiday Emotions

Η νέα φιλοσοφία στις τουριστικές υπηρεσίες από την Holiday Emotions

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

H Holiday Emotion s προσφέρει όλα όσα χρειάζεται ο σύγχρονος ταξιδιώτης για να επιλέξει τον προορισμό και να σχεδιάσει το ταξίδι του! Συνδυάζει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο τις υπηρεσίες μιας ιστοσελίδας κρατήσεων ξενοδοχείων ή εισιτηρίων, μιας διαφημιστικής πλατφόρμας, ενός οδηγού τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων, ενός online ταξιδιωτικού οδηγού, μιας ιστοσελίδας προσφορών.

Μα πάνω από όλα προσφέρει την ευκαιρία σε όλους εμάς να επιλέξουμε βάσει των δικών μας-σε κάθε χρονική στιγμή- αναγκών και συναισθημάτων αυτό που θέλουμε να αποκομίσουμε από το ταξίδι μας. Ρομαντισμό, περιπέτεια, αναψυχή, ξεκούραση, ό,τι αναζητούμε μπορούμε να το σχεδιάσουμε εκ των προτέρων μόνοι μας!


Από το πού θα μείνουμε, το όχημα που θα νοικιάσουμε,  το φαγητό που θα επιλέξουμε, μέχρι και τις δραστηριότητες που θα κάνουμε.
Έτσι, καθένας από εμάς μπορεί πλέον να βρει συγκεντρωμένες όλες τις επιλογές που έχει και να χτίσει το δικό του ατομικό πακέτο διακοπών, βάσει των ιδιαίτερων απαιτήσεών του (π.χ. διακοπές με  πολυτέλεια, ευεξία, αθλητικές δραστηριότητες κ.λπ.), ενώ παράλληλα μπορεί να αξιοποιήσει και προεπιλεγμένες προτάσεις της εταιρείας. Έτσι διευκολύνεται και η επιλογή ενός η περισσοτέρων από  τους προσφερόμενους ταξιδιωτικούς προορισμούς της πλατφόρμας. 
Η Holiday Emotions πλαισιώνει τις υπηρεσίες της με επιλεγμένους και εξειδικευμένους συνεργάτες σε Ελλάδα και εξωτερικό ώστε να προσφέρει πάντα τις ποιοτικότερες υπηρεσίες στον χώρο του τουρισμού.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ