Αρχική Νέα Η μαγεία των Χριστουγέννων έφτασε στα καταστήματα της WATT+VOLT

Η μαγεία των Χριστουγέννων έφτασε στα καταστήματα της WATT+VOLT

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στη WATT+VOLT η μαγεία των Χριστουγέννων έφτασε και στα καταστήματά της. Πιο συγκεκριμένα, οι προετοιμασίες για τις γιορτές μπαίνουν σιγά σιγά στο πρόγραμμα και η WATT+VOLT κάνει δώρο το γιορτινό τραπέζι σε 85 τυχερούς.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά και γιορτινά. Αρκεί κάποιος να γίνει πελάτης της WATT+VOLT σε όποιο κατάστημα τον εξυπηρετεί και θα μπει αυτόματα στην κλήρωση για να διεκδικήσει δωροεπιταγή αξίας 200€ για τις λιχουδιές του γιορτινού τους τραπεζιού. Η ενέργεια ισχύει μέχρι 20/12 και θα αναδειχθεί ένας τυχερός ανά κατάστημα.

Στο δυναμικό του Chargespot το δίκτυο Glassdrive

Ένα από τα μεγαλύτερα και ταχύτερα αναπτυσσόμενα δίκτυα φορτιστών αυτοκινήτων στην Ελλάδα είναι το Chargespot της WATT+VOLT και το αποδεικνύει σταθερά με νέες προσθήκες στο δυναμικό του. Αριθμώντας 456 και 98 υπό εγκατάσταση σημεία φόρτισης, συνεχίζει το οδοιπορικό του σε κάθε γωνιά της Ελλάδας καλωσορίζοντας το δίκτυο επισκευής και αντικατάστασης κρυστάλλων, Glassdrive!

Πλέον οι οδηγοί μπορούν να φορτίζουν τα αυτοκίνητά τους και στα καταστήματα της Glassdrive στην Πρέβεζα, την Αλεξανδρούπολη και τη Ρόδο. Παράλληλα αναμένεται να προστεθούν φορτιστές και σε άλλα καταστήματα του δικτύου της, οι οποίοι θα είναι προσβάσιμοι 24 ώρες το 24ωρο.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

WATT+VOLT

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ