Αρχική Νέα Η Κέρκυρα γεμίζει Hans & Gretel μαγεία

Η Κέρκυρα γεμίζει Hans & Gretel μαγεία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Είναι μαγικό! Στην Κέρκυρα θα ανοίξει η επόμενη Hans & Gretel παραμυθοχώρα πολύ σύντομα, για να σκορπίσει μαγεία και γλύκα στο αρχοντικό νησί του Ιονίου. Ο Hans & η Gretel καβάλησαν τη σκούπα της καλής μάγισσας Έμιλυ και γέμισαν ένα ακόμη ζαχαρόσπιτο με γλυκά αρώματα και λαχταριστά γλυκίσματα από όλο τον κόσμο.

Στο νέο θεματικό κατάστημα της αλυσίδας, μικροί και μεγάλοι, ντόπιοι, τουρίστες και λάτρεις των γλυκών θα μπορούν πλέον να απολαμβάνουν από bubble waffles και παγωτά μέχρι ζαχαρωτά και chimney cake και να ταξιδεύουν με τις αισθήσεις στους σε μαγικούς προορισμούς βγαλμένους από τα παραμύθια.

Το 2ο concept store της Hans & Gretel, σε μια τουριστική περιοχή με μεγάλη κίνηση και συνεχόμενη ροή επισκεπτών, με τη δύναμη του franchising έρχεται για να μεταδώσει την μαγεία των παραμυθιών μέσα από ένα μοναδικό product mix που εμπλουτίζεται διαρκώς με τα πιο hot γλυκά προϊόντα της αγοράς, «ζωντανεύοντας» μαγικές συνταγές μπροστά στα μάτια των πελατών.  Οι εντυπωσιακές, πολύχρωμες συσκευασίες που συνοδεύουν κάθε γλύκισμα ενισχύουν την ταυτότητα του sweet & candy factory και το κάνουν άμεσα αναγνωρίσιμο σε όλο το νησί!

Η Hans & Gretel συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της σε ένα χώρο διαχρονικό και κερδοφόρο, αναπτύσσοντας το δίκτυο της σε νέες τοποθεσίες με την υποστήριξη της THE FRANCHISE CO. – Σύμβουλοι επιχειρήσεων franchise. Το 2ο κατάστημα της εταιρείας μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα είναι η καλύτερη απόδειξη για την επιτυχία του concept, ενώ επόμενος σταθμός είναι η Λάρνακα!

Άλλωστε, το άνοιγμα και η λειτουργία ενός Hans & Gretel, χάρη στην εμπειρία και την υποστήριξη των ιδρυτών γίνεται…μαγικό! Με ολοκληρωμένα συστήματα και τυποποιημένες διαδικασίες, ο μελλοντικός franchisee της αλυσίδας ακολουθεί το μονοπάτι για την παραμυθοχώρα και βγαίνει κερδισμένος εύκολα και γρήγορα.

Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξεις το δικό σου Hans & Gretel; Μάθε περισσότερα για την πρόταση franchise εδώ!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ