Αρχική Νέα Η Καυτή Πατάτα δημιουργεί μια νέα τάση στην εστίαση!

Η Καυτή Πατάτα δημιουργεί μια νέα τάση στην εστίαση!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Το γρήγορο φαγητό πλέον είναι υγιεινό, ποιοτικό και νόστιμο, χάρη στην Καυτή Πατάτα. Η εστίαση εμπλουτίζεται με ένα concept που είναι ιδιαίτερα κερδοφόρο, καθώς από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να βρει θερμούς υποστηρικτές, έχοντας ως επίκεντρο το πιο παραδοσιακό και περιζήτητο προιόν, την πατάτα.

Πρόκειται για μια υγιεινή εκδοχή της πατάτας που την παρουσιάζει ψημένη στο φούρνο, με διάφορα toppings και γεύσεις για γέμιση, που την κάνουν ξεχωριστή και πεντανόστιμη. Ο υποψήφιος επενδυτής θα δραστηριοποιηθεί σε μια αναπτυγμένη αγορά με ένα προιόν που καταναλώνεται όλες τις ώρες της ημέρας.

Η Καυτή Πατάτα προσφέρει εκτός από το γευστικό έδεσμα, καφέ, σαλάτες και μοναδικές συνταγές που εμπλουτίζουν το μενού και την καθιστούν ιδιαίτερα ελκυστική για όποιον αναζητά ένα ασφαλές επιχειρηματικό περιβάλλον με πολλαπλές πηγές εσόδων.

Η στροφή του κοινού προς ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής, δημιουργεί την ανάγκη για καινοτομία και προσφορά ποιοτικών προιόντων σε καλές τιμές, γεγονός που επιτυγχάνεται πλήρως από το εν λόγω μαγαζί.

Ο μελλοντικός franchisee επωφελείται από τα υψηλά περιθώρια κέρδους, καθώς πρόκειται για μια ελκυστική επένδυση χαμηλού κόστους που απαιτεί λίγα τετραγωνικά, συγκεκριμένο εξοπλισμό και συμφωνίες με τους προμηθευτές.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ