Αρχική Νέα Η Καυτή Πατάτα απογειώνει το street food!

Η Καυτή Πατάτα απογειώνει το street food!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Ένα υγιεινό και καινοτόμο concept, εισάγει το πιο παραδοσιακό εγχώριο προιόν στην εστίαση και αυτό δεν είναι άλλο από την πατάτα.

Οι λάτρεις των ελληνικών γεύσεων έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιες ποικιλίες και μοναδικές προτάσεις στην Καυτή Πατάτα, ένα μαγαζί που παρά τα λίγα χρόνια λέιτουργίας του, αγαπήθηκε και γίνεται περιζήτητο από όλους.

Με επιρροές από την Ανατολή, η πατάτα πρωταγωνιστεί στο street food και δίνει γρήγορες και υγιεινές λύσεις σε όσους θέλουν να απολαύσουν ένα νόστιμο και ταυτόχρονα ποιοτικό γεύμα σε πολύ προσιτές τιμές.

Η Καυτή Πατάτα είναι το πρώτο μαγαζί που προσφέρει αυτό το ιδιαίτερο και υγιεινό ethnic street food στην Ελλάδα. Το επιχειρηματικό μοντέλο συνδυάζει ανταγωνιστικές τιμές, take away και delivery, με πωλήσεις όλες τις ώρες της ημέρας. Ξεκινά με καφέ το πρωί και λειτουργεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η προιοντική γκάμα είναι μεγάλη, οι επιλογές πολλές και ο επισκέπτης επιλέγει που θα απολαύσει το αγαπημένο του έδεσμα. Πρόκειται για ένα all day concept με αυξημένες πιθανότητας επιτυχίας και μέγιστης απόδοσης για κάθε franchisee.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ