Αρχική Νέα Η καρδιά του fitness χτυπά στη GYM BASE BOOTEX!

Η καρδιά του fitness χτυπά στη GYM BASE BOOTEX!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Μας συστήθηκε το 2017 και μέσα σε 2 χρόνια, αριθμεί ήδη τα 8 fitness spots σε Ελλάδα κι εξωτερικό! Η GYM BASE BOOTEX αποτελεί κάτι καινούργιο, κάτι μοναδικό, που ξεφεύγει από το στενό πλαίσιο της βαρετής γυμναστικής και των συνηθισμένων πρακτικών fitness.

Γιατί στελεχώνεται από τους καλύτερους trainers, που διαθέτουν τεχνογνωσία, εμπειρία και γνωρίζουν πώς να δημιουργούν καθημερινά success stories και πιστούς ακόλουθους του healthiness.

gym-base-bootex

Στη GYM BASE BOOTEX μέσα σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς ιδιαίτερο κόπο, κάθε μέλος της αλυσίδας, βρίσκει τον τρόπο για να κάνει τους στόχους του πραγματικότητα. Μόνο του; Φυσικά και όχι! Έχοντας στο πλευρό του τους πιο καταρτισμένους και χαμογελαστούς trainers, εξ αρχής όλα μπαίνουν στον «αυτόματο».

gym-base-bootex-trx

Οι πιο up-to-date τεχνικές προπόνησης

Η διαδρομή είναι απλή, ασφαλής και ομαλή. Ήδη από την πρώτη γνωριμία με τους trainers, συλλέγονται οι πρώτες σημαντικές πληροφορίες για τον «φιλοξενούμενο», οι οποίες στη συνέχεια θα οδηγήσουν στη δημιουργία του προγράμματός του. Σε γενικές γραμμές, το πρόγραμμα του δικτύου, περιλαμβάνει δυο κατηγοριών υπηρεσίες. Tην υψηλής έντασης διαλειμματική και τη λειτουργική προπόνηση.

gym-base-bootex-franchise

Η πρώτη αποτελεί το νέο «must» των τελευταίων ετών και προβλέπεται να μας απασχολήσει και στο μέλλον. Βασίζεται στην εναλλαγή μικρών σε διάρκεια αλλά έντονων ασκήσεων, που βασίζονται στο έντονο τρέξιμο και τα άλματα, χωρίς τη χρήση κάποιου εξοπλισμού. Η λειτουργική προπόνηση, από την άλλη, χρησιμοποιεί την άσκηση, με σκοπό να βελτιώσει την ισορροπία, τον συντονισμό, τη δύναμη αλλά και τη βελτίωση των καθημερινών δραστηριοτήτων του μέλους, κάνοντάς την ιδανική ακόμη και για ηλικιωμένους.

Η εξατομίκευση δεν έχει ηλικία και ιδανικά «προφίλ»

Με λίγα λόγια, η γυμναστική παύει να αποτελεί τρόπο ζωής για συγκεκριμένες ηλικίες, συγκεκριμένους σωματότυπους και «προφίλ», αποκτώντας μια… πολυσυλλεκτική διάσταση!

gym-base-bootex-equipment

Μοναδικά ασκησιολόγια, που δημιουργούνται για τις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη, αποτελούν έναν από τους πιο βασικούς λόγους γιατί κάθε GYM BASE BOOTEX γίνεται η νέα, αγαπημένη συνήθεια ατόμων κάθε ηλικίας. Νιώθοντας κανείς ότι βρίσκεται σε ένα μέρος, όπου τον συναισθάνονται και τον βοηθούν να υλοποιήσει τους στόχους του άμεσα, μέσα από μοναδικές τεχνικές προπόνησης και σε εξαιρετικά value for money τιμές, νιώθει το γυμναστήριο σαν στο σπίτι του και θέλει να πηγαίνει ξανά και ξανά.

Αποτέλεσμα; Πιστότητα και υψηλή διακράτηση για τον franchisee, σε μια σχέση σταθερής εμπιστοσύνης και δέσμευσης μεταξύ trainer και trainee.

Αν θέλεις να γίνεις ο επόμενος franchisee της GYM BASE BOOTEX, μπες εδώ

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ