Αρχική Νέα Η καρδιά της γειτονιάς «χτυπά» στο KIOSKY’S ONE STOP ALL του Βύρωνα!

Η καρδιά της γειτονιάς «χτυπά» στο KIOSKY’S ONE STOP ALL του Βύρωνα!

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου τα εγκαίνια του KIOSKY’S ONE STOP ALL στον Βύρωνα, όπου μικροί και μεγάλοι γιόρτασαν τον ερχομό του νέου καταστήματος μαζί με τους υπεύθυνους και το προσωπικό!

Το franchise concept KIOSKY’S ONE STOP ALL έχει αγαπηθεί από το κοινό, καθώς στον χώρο του ο πελάτης αναβιώνει την παλιά, αγαπημένη σε όλους μας γειτονιά, όπου η επικοινωνία ήταν ξεκάθαρη και απλή. Πλέον, οι πελάτες γνωρίζουν πως στα KIOSKY’S ONE STOP ALL θα συναντήσουν δικούς τους ανθρώπους που θα τους υποδεχθούν με χαρά και ζεστασιά και πως θα τους εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε να καλύψουν κάθε μικρή και μεγάλη τους ανάγκη.

Το KIOSKY’S ONE STOP ALL αναπτύσσεται δυναμικά στην Αττική και μετρά ήδη 14 καταστήματα σε Αργυρούπολη, Άλιμο, Γλυφάδα (2), Ηλιούπολη (2), Καλλιθέα, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο (2), Χολαργό, Πεύκη και Φιλοθέη, ενώ σύντομα αναμένονται νέα ανοίγματα και σε άλλες περιοχές.

Ο υποψήφιος συνεργάτης της KIOSKY’S ONE STOP ALL, βασισμένος στις εταιρικές συμφωνίες, προσφέρει στον καταναλωτή ποιότητα-ποσότητα-γρήγορη εξυπηρέτηση, στη σωστή τιμή. Επίσης, χάρη στις εταιρικές συμφωνίες με διακεκριμένους προμηθευτές, πραγματοποιείται πλήρης και τακτική τροφοδοσία των καταστημάτων, ώστε ο πελάτης να βρίσκει πάντα αυτό που θέλει στο KIOSKY’S ONΕ STOP ALL.

Μάθε περισσότερα για τα οφέλη του franchisee, εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ