Αρχική Νέα Η ιστορία πίσω από το νέο λογότυπο του Heraclis

Η ιστορία πίσω από το νέο λογότυπο του Heraclis

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Στοχεύοντας στην επόμενη γενιά, ο Heraclis υλοποιεί σχέδιο ανάπτυξης του δικτύου -μέσω συνεργασιών franchise- στην κυπριακή αγορά. Στο πλαίσιο αυτό τα παγωτά Heraclis αλλάζουν εικόνα, με το σύμβολο της νέας εποχής να είναι ο αγαπημένος παπαγάλος Κόκος, που βρίσκεται και στο νέο λογότυπο.

Ο Κόκος αποτελούσε την χαρακτηριστική φιγούρα στα πρώτα βήματα του παππού Ηράκλη, που σε μια άλλη εποχή, γέμιζε την ατμόσφαιρα του καταστήματός του, με τα αρώματα βανίλιας, σοκολάτας και άλλων γεύσεων. Ο παππούς Ηράκλης έφερνε το χαμόγελο στα χείλη μικρών και μεγάλων με τις μοναδικές του γεύσεις και ο αγαπημένος παπαγάλος Κόκος με τα πολύχρωμα φτερά του.

Σήμερα, τα αδέρφια Βρόντη, που έχουν αναλάβει τα ηνία της επιχείρησης, αναφέρουν σχετικά με τον χαρακτήρα των καταστημάτων Heraclis: «Τα καταστήματα Heraclis εκπέμπουν καθαριότητα, φιλοξενία. Διαθέτουμε ωραίες βιτρίνες, ορατές στους περαστικούς. Ακόμα κι ένα παιδάκι 3-4 χρονών, μπορεί να δει τα παγωτά μας, χωρίς να χρειαστεί να το πάρει αγκαλιά ο γονέας του. Το κατάστημα στη Λήδρας έχει πολύ μεγάλο χώρο, οπότε υπάρχει μια γωνιά για τον καθένα».

Heraclis

Διαχρονική επιχειρηματική πρόταση

Το σύστημα franchise του Heraclis δίνει την ευκαιρία σε υποψήφιους συνεργάτες να γίνουν μέλος μίας επιτυχημένης ομάδας που έχει αποδείξει τη διαχρονικότητά της. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική πρόταση που οδηγεί τον franchisee στην επιτυχία, καθώς:

  • Είναι ευέλικτη με concept που αποπνέει την παράδοση, προσαρμοσμένο στη σύγχρονη εποχή.
  • Τα προϊόντα που προσφέρει είναι προσεγμένα και φτιαγμένα από ποιοτικά υλικά, σε προσιτές τιμές, κάτι που ενισχύει την επαναλαμβανόμενη και την ανανεωμένη επισκεψιμότητα των πελατών.
  • Περιλαμβάνει γρήγορο άνοιγμα, εργαλεία grand opening & τοπικού marketing που διασφαλίζουν τη γρήγορη διείσδυση και θετική τοπική φήμη.
  • Προσφέρει υψηλή κερδοφορία – υψηλότερο μεικτό κέρδος στην κατηγορία της εστίασης
  • Παρουσιάζει υψηλή παραγωγικότητα και ελεγχόμενα λειτουργικά έξοδα.

Παράλληλα, ο υποψήφιος franchisee, δεν απαιτείται να έχει κάποια προηγούμενη εμπειρία σχετικά με την εστίαση. Η ομάδα του Heraclis μοιράζεται με τους συνεργάτες τις γνώσεις και τις εμπειρίες της, παρέχοντας εκπαίδευση για τη δημιουργία του δικού τους χώρου διάθεσης παγωτών, με την υπογραφή ενός ισχυρού brand.

Μάθε περισσότερα για αυτό το franchise

HERACLIS

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ