Αρχική Νέα Η Holiday Emotions προσφέρει νέες προοπτικές στον σύγχρονο ταξιδιώτη

Η Holiday Emotions προσφέρει νέες προοπτικές στον σύγχρονο ταξιδιώτη

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Πολλές και δημιουργικές ευκαιρίες παρουσιάζονται από τη Holiday Emotions όχι μόνο σε όσους  αγαπούν να ταξιδεύουν αλλά και σε αυτούς που επιθυμούν να ασχοληθούν επαγγελματικά με ένα κλάδο ο οποίος είναι ιδιαίτερα περιζήτητος και κερδοφόρος για τα ελληνικά δεδομένα και δεν είναι άλλος από αυτόν του τουρισμού.

Η έναρξη της τουριστικής σεζόν δημιουργεί τις προϋποθέσεις για υποψήφιους franchisee να αναζητήσουν και να αξιολογήσουν τις κατάλληλες επιχειρηματικές προτάσεις ώστε τελικά να αξιοποιήσουν την πιο συμφέρουσα.

Γιατί ένας franchisee να επιλέξει το concept της Holiday Emotions;

Το concept της  Holiday Emotions προσφέρει ένα ιδιαίτερα ελκυστικό μοντέλο και πλάνο συνεργασίας και απευθύνεται σε όσους θα ήθελαν να αναδείξουν την περιοχή τους σε ένα διεθνή τουριστικό προορισμό και να γίνουν πρεσβευτές της, προβάλλοντας το μέρος που θέλουν να προωθήσουν καθώς και τα χαρακτηριστικά του, την ιστορία, τα καταλύματα, το φαγητό κλπ.

Ο συνεργάτης της Holiday Emotions ή HΕΜ Area Developer, αποκτά την δυνατότητα να χτίσει πάνω στην πλατφόρμα της εταιρείας τον τουριστικό προορισμό της επιλογής του, και να αποκτήσει για τουλάχιστον 5 χρόνια την αποκλειστική διαχείριση της περιοχής καθώς και τη συμμετοχή στα συνολικά έσοδα που θα δημιουργηθούν στον συγκεκριμένο προορισμό.

Γιατί ένας πελάτης να επιλέξει μέσω της Holiday Emotions τις διακοπές του;

Μέσα από την πλατφόρμα της Holiday Emotions, οι σύγχρονοι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα προτάσεων την καλύτερη δυνατή επιλογή και  να χτίσουν το δικό τους ατομικό πακέτο διακοπών βάσει των ιδιαίτερων απαιτήσεων τους (π.χ. διακοπές με  πολυτέλεια, ευεξία, αθλητικές δραστηριότητες κλπ), σε συνδυασμό με κάποιες προεπιλεγμένες προτάσεις τις εταιρείας.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ