Αρχική Νέα Η Γρηγόρης παρέχει το δεκατιανό σε σχολεία

Η Γρηγόρης παρέχει το δεκατιανό σε σχολεία

σύνταξη sotirisroot
0 σχόλια

Συνεχίζεται και τον Φεβρουάριο η παροχή του δεκατιανού στους μαθητές σχολικών μονάδων που το έχουν ανάγκη. Με αίσθημα ευθύνης προς τις ευπαθείς ομάδες που πλήττονται άμεσα από την οικονομική κρίση και με ευαισθησία προς την παιδική ηλικία, η εταιρεία Γρηγόρης σε συνεργασία με τις εταιρείες  Αραμπατζής Ελληνική Ζύμη, Coca-Cola Τρία Έψιλον, Καραμολέγκος και Optima με το τυρί Adoro Gouda, ενώνουν τις δυνάμεις τους και υποστηρίζουν το πρόγραμμα παροχής δεκατιανού μαθητών σε σχολικές μονάδες που παρουσιάζουν ανησυχητικά ποσοστά επισιτιστικής ανασφάλειας.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε στις 18 Νοεμβρίου και αφορά στην παροχή δεκατιανού, σε σχεδόν 11.000 μαθητές,  σε 64 Δημοτικά Σχολεία της Αττικής και συστεγαζόμενα Νηπιαγωγεία. 
Οι εταιρίες που συμμετέχουν ανέλαβαν το συνολικό κόστος των πρώτων υλών, της παρασκευής και διάθεσης των ειδών και θα προσφέρουν περίπου 550.000 μερίδες, που περιλαμβάνουν ανάλογα την ημέρα: κουλούρι Θεσσαλονίκης, τοστ με τυρί και γαλοπούλα και φυσικό χυμό πορτοκάλι. Πολύ σημαντική είναι και η συμβολή των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων, που με τις ομάδες εθελοντών βοηθούν  ώστε να φτάνουν έγκαιρα τα δεκατιανά στα σχολεία.

Πηγή

Σχετικά άρθρα

Αυτή η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία πλοήγησης. Συμφωνώ